مواد لازم برای بادمجان کباب
- بادمجان قلمی:شش عدد
- پیاز:یک عدد
- گردو آسیاب شده:نصف پیمانه
- رب انار:یک قاشق سوپخوری
- رب آلو:دو قاشق سوپخوری
- نمک، فلفل و زردچوبه:به میزان لازم
- روغن مایع:به میزان لازم
طرز تهیه بادمجان کباب
بادمجان ها را پوست گرفته و یک برش روی آن ایجاد کنید. بعد مقداری نمک روی آنها بپاشید و یک ساعتی در صافی بگذارید تا آب آن کشیده شود و تلخی احتمالی آن هم گرفته شود.
پیاز را با رنده ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید و با رب انار ،گردو ، و رب آلو مخلوط کنید. بعد به آنها ادویه ها را اضافه کنید.
بادمجانها را بشویید تا نمک اضافه آنها گرفته شود. بعد با دستمال خشک کنید.
از مواد آماده شده در داخل بادمجانها بریزید و شکم آن را پر کنید.
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. سپس بادمجان ها را داخل قابلمه چیده و در آن را ببندید. حرارت را کم کنید تا بادمجانها به آرامی سرخ شوند.
و وقتی یک طرف آن سرخ شد ، طرف دیگر آن را سرخ کنید.
در کنار بادمجان ها میتوانید گوجه فرنگی هم سرخ کنید.
نکات تکمیلی در مورد بادمجان کباب
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
بادمجان کباب را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .