مواد لازم برای باسلوق ژله ای
- ژله موردنظر:یک بسته لیمو یا پرتقال
- شکر:یک پیمانه
- نشاسته:نصف پیمانه
- آب سرد:یک دوم پیمانه
- گلاب:یک دوم پیمانه
- آرد نشاسته و پودرقند:به میزان لازم برای غلتاندن
طرز تهیه باسلوق ژله ای
ابتدا نصف پیمانه نشاسته را در قابلمه ای بریزید و نصف پیمانه آب سرد را کمکم به آن اضافه کرده و هم بزنید تا زمانی که نشاسته حل شود.
قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید، زمانی که مواد کمی گرم شد پودر ژله و شکر را به ترتیب افزوده و به هم زدن ادامه دهید.
در آخر گلاب را اضافه کنید و زمانی که مواد جوشید و به غلظت رسید آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.
در این فاصله کیسه نایلونی را داخل قالب مورد نظر پهن کنید و مواد باسلوق بریزید و روی آن را صاف کنید. باسلوق ژله ای را برای 6 الی 7 ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب ببندد.
بعد از گذشت این زمان باسلوق را از قالب خارج کرده پلاستیک آن را جدا کنید و با یک چاقوی تیز آن را به شکل مربع های مساوی ببرید.
قطعات باسلوق را در پودر قند و آرد نشاسته بغلطانید و در ظرف پذیرایی بچینید.
شما می توانید به دلخواه از انواع اسانس ها و رنگ ها در داخل این دسر استفاده کنید یا به جای پودرقند آی سینگ شوگر مصرف کنید.
نکات تکمیلی در مورد باسلوق ژله ای
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
باسلوق ژله ای را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .