روش پخت باقلوای آلبالو
باقلوای آلبالو از انواع شیرینی های محبوب و دوست داشتنی است. باقلوا مخصوص ترکیه است و انواع مختلف دارد مانند باقلوای پسته ،باقلوای بادام ، باقلوای گردو و چندین نوع دیگر.این شیرینی معمولا از لایه های آرد خمیر شده و ترکیب مغزیجات مختلف تهیه میشود.اما در باقلوای آلبالو علاوه بر مغزیجات از شکلات و آلبالوی خشک نیز استفاده میشود.
مواد لازم باقلوای آلبالو شکلاتی
- خمیر فیلو :به میزان لازم
- کره ذوب شده :170 گرم
- شکلات نیمه شیرین خرد شده :1.5 پیمانه
- آلبالو خشکه بدون هسته و خرد شده :1 پیمانه
- خلال بادام :85 گرم
- گردوی بوداده :75 گرم
- پسته بوداده:70 گرم
- دارچین :4 گرم
- شهد عسل:1 پیمانه
- نمک دریایی:به میزان لازم
باقلوای آلبالو شکلاتی لذیذ
طرز تهیه باقلوای آلبالو شکلاتی
مرحله اول:
برای درست کردن باقلوای آلبالو ابتدا 170 گرم کره را داخل تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا زمانی که کره آب شود سپس آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله دوم:
پسته و گردو را خرد کرده و اگر مایل بودید آن را داخل غذاساز پودر کنید. گردو و پسته خرد شده را در تابه ای بریزید و برای چند دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا حدی که کمی برشته شود.
مرحله سوم:
حالا یک لایه کاغذ روغنی را روی یک سطح صاف، تمیز و خشک پهن کرده و یک لایه خمیر فیلو را روی آن پهن کنید.
خمیر پهن شده را بخوبی مرتب و صاف کنید سپس با کمک یک قلمو با کره چرب نمایید.
مرحله چهارم:
در مرحله بعد مقداری از مغزهای پسته، گردو و بادام را روی خمیر بپاشید طوری که همه جای آن پراکنده شود.
مرحله پنجم:
حالا دوباره یک لایه خمیر را با دقت روی آجیل ها پهن کنید و روی آن کره بمالید. آلبالو خشک و شکلات کم شیرین را خرد کرده و مقداری از آن را روی خمیر بپاشید.
بازهم یک لایه خمیر روی مواد پهن کرده و مجددا روی آن را با کره چرب نمایید. مراحل را به همین روش ادامه دهید تا مواد تمام شود.
در انتها به کمک کاغذ روغنی باقلوا را لوله کنید و سر و ته آن را مرتب نمایید.
مرحله ششم:
با یک چاقوی تیز رول را به قطعات دلخواه برش زده و داخل سینی فری که با کاغذ روغنی پوشیده شده بچینید.
مرحله نهایی:
در نهایت روی باقلواها را کره مالی کرده و کمی نمک دریایی بپاشید. سینی را به فری که با دمای 175 درجه گرم شده منتقل کرده و باقلوا ها را برای 50 دقیقه بپزید.
بعد از اینکه باقلواها پخت و روی آن ها طلایی شد از فر خارج کرده و شهد عسل را روی آن ها بدهید و بگذارید تا خنک شده و شهد را به خودش بکشد.
روی باقلوا ها را میتوانید با پودر پسته و آلبالوی خشک تزیین کنید.
باقلوای آلبالو
نکات تکمیلی در مورد باقلوای آلبالو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .
باقلوای آلبالو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .