مواد لازم برای کلوچه براونی
- شکلات، رنده شده:300 گرم
- کره:6قاشق غذا خوری
- پودر اسپرسو فوری :2قاشق غذا خوری
- آرد:نصف فنجان
- بکینگ پودر:1 ق چ
- نمک:نصف قاشق چای خوری
- تخم مرغ :2 عدد
- شکر:3 چهارم فنجان
- عصاره وانیل :1 قاشق چای خوری
- نمک دریا:(برای روی کلوچه ها)
کلوچه براونی خانگی
طرز تهیه کلوچه براونی
ابتدا 50 گرم از شکلات را کنار گذاشته و مابقی آن را در یک کاسه فلزی بریزید. سپس کره و پودر اسپرسو را افزوده و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا شکلات ها آب شده و مواد با هم مخلوط شوند.
سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. تخم مرغ، شکر و وانیل را در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید، سپس مخلوط شکلات را افزوده و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. سپس50 گرم شکر شکلاتی را که کنار گذاشته بودید را اضافه کرده و مواد را هم بزنید تا خمیری یکدست و نرم درست شود.
روی خمیر را با یک کیسه پلاستیکی پوشانده و برای یک ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود.
سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و خمیر را به شکل دلخواه قالب زده و با فاصله از هم داخل سینی بچینید.
کلوچه ها را برای 10 دقیقه در فری که با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم شده بپزید.
پخت کلوچه براونی فوق العاده ترد و خوشمزه
نکات تکمیلی در مورد کلوچه براونی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
کلوچه براونی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .