وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

باقلوای یونانی | طرز تهیه “باقلوای یونانی”

باقلوای یونانی | طرز تهیه “باقلوای یونانی”

با کمی حوصله به خرج دادن شما می توانید با این طرز تهیه برای 18 نفر “باقلوای یونانی” تهیه نماییدکه فوق العاده در کنار چایی لذت بخش است.

مواد لازم باقلوای یونانی

  • خمیر باقلوا (خمیر فیلو) :450 گرم
  • مغز گردو :450 گرم
  • کره:230 گرم
  • شهد عسلی :به میزان لازم
  • دارچین :قاشق چای خوری
باقلوای یونانی
باقلوای یونانی فوق العاده ترد

طرز تهیه باقلوای یونانی

ابتدا یک قالب 33 در 48 سانیتی متری را با کره خوب چرب کرده و یک لایه خمیر داخل آن پهن کنید.
سپس با یک قلمو مقداری کره آب شده روی خمیر بمالید و یک لایه دیگر از خمیر فیلو را پهن کنید و روی آن کره بمالید.
این مراحل را انجام دهید تا در آخر هشت لایه خمیر فیلوی کره ای داشته باشید. گردو را از قبل آسیاب کرده و با دارچین مخلوط نمایید.
حالا کمی از این مخلوط را روی خمیر بریزید و خوب پراکنده نمایید. حالا دو لایه خمیر را روی مخلوط گردو پهن کرده و با کره چرب کنید.
سپس کمی از گردوی دارچینی روی آن بریزید و پخش کنید و دوباره دو لایه خمیر پهن کرده و روی آن را چرب کنید و مخلوط گردو بریزید.
این مراحل را ادامه دهید تا 8 لایه خمیر گردویی داشته باشید. باقلوا را به شکل لوزی های مساوی برش زده و برای 50 دقیقه در فری که با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده بپزید.
در این میان شهد عسلی را درست کنید، بعد از اینکه باقلوا پخت آن را از فر خارج کرده و شهد را روی آن بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود.
باقلوای یونانی

پخت باقلوای یونانی در خانه

نکات تکمیلی در مورد باقلوای یونانی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .
باقلوای یونانی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 18 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع