وی فور یو
10 ماه پیش / خواندن دقیقه

کباب زیتون | طرز تهیه “کباب زیتون”، غذای محبوب جمهوری آذربایجان

کباب زیتون | طرز تهیه “کباب زیتون”، غذای محبوب جمهوری آذربایجان

“کباب زیتون” یکی از کباب های موردعلاقه و البته یکی از غذاهای رسمی و سنتی کشور جمهوری آذربایجان است. که برخلاف اسمش داخل آن اصلاً از زیتون استفاده نشده است.

مواد لازم برای کباب زیتون

  • 600 گرم:گوشت چرخ کرده
  • 1 عدد:پیاز
  • 2عدد: فلفل دلمه قرمز
  • نصف ق س:  تخم گشنیز
  • به اندازه لازم:نمک و فلفل سیاه
  • 2 ق س: روغن زیتون 
کباب زیتون

طرز تهیه کباب زیتون

ابتدا یکی از فلفل دلمه ها را کباب کرده و ریز خرد کنید ، فلفل دلمه ای دیگر را هم به صورت خام ریز خرد نمایید.

کاسه ای بردارید و گوشت و فلفل دلمه ای های خرد شده را داخل آن بریزید ، سپس پیاز را نگینی خرد کرده و بیافزایید و در ادامه تخم گشنیز ، فلفل سیاه و نمک را هم اضافه نمایید و همه مواد را خوب مخلوط کرده و با دست ورز دهید.

 سپس مقداری از گوشت را بردارید و با دست شکل داده و روی آن را با روغن زیتون چرب کنید.

داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و یک توری داخل آن قرار دهید ، گوشت ها را روی توری بچینید و ظرف را در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده بگذارید. 

میتوانید به جای استفاده از فر تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن زیتون را بریزید تا گرم شود، مقداری از مواد را با دست برداشته و بعد از اینکه به آن شکل دادید در روغن سرخ کنید.

در آخر گوشت ها را داخل نان تافتون قرار داده و میل نمایید.

کباب زیتون آذربایجان

نکات تکمیلی در مورد کباب زیتون

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کباب زیتون را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع