مواد لازم برای کباب زیتون
- 600 گرم:گوشت چرخ کرده
- 1 عدد:پیاز
- 2عدد: فلفل دلمه قرمز
- نصف ق س: تخم گشنیز
- به اندازه لازم:نمک و فلفل سیاه
- 2 ق س: روغن زیتون
طرز تهیه کباب زیتون
ابتدا یکی از فلفل دلمه ها را کباب کرده و ریز خرد کنید ، فلفل دلمه ای دیگر را هم به صورت خام ریز خرد نمایید.
کاسه ای بردارید و گوشت و فلفل دلمه ای های خرد شده را داخل آن بریزید ، سپس پیاز را نگینی خرد کرده و بیافزایید و در ادامه تخم گشنیز ، فلفل سیاه و نمک را هم اضافه نمایید و همه مواد را خوب مخلوط کرده و با دست ورز دهید.
سپس مقداری از گوشت را بردارید و با دست شکل داده و روی آن را با روغن زیتون چرب کنید.
داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و یک توری داخل آن قرار دهید ، گوشت ها را روی توری بچینید و ظرف را در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده بگذارید.
میتوانید به جای استفاده از فر تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن زیتون را بریزید تا گرم شود، مقداری از مواد را با دست برداشته و بعد از اینکه به آن شکل دادید در روغن سرخ کنید.
در آخر گوشت ها را داخل نان تافتون قرار داده و میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد کباب زیتون
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کباب زیتون را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .