مواد لازم برای بستنی طالبی
- شکر:1 پیمانه (150 گرم)
- تخم مرغ :1 عدد (55 الی 60 گرم)
- نمک :4/1 قاشق چایخوری
- وانیل شکری : 4/1 قاشق چایخوری
- ماءالشعیر (بدون طعم) :1 پیمانه (160 میلی لیتر)
- خامه شیرین :2 پیمانه (400 گرم)
طرز تهیه بستنی طالبی
ابتدا طالبی را از وسط برش زده دانه های آن را خارج کنید و به شکل مکعب های کوچک خرد نمایید.
طالبی ها را داخل پارچ مخلوط کن بریزید و یک دور آن را هم بزنید ، در پارچ را بردارید و نصف پیمانه شکر را به طالبی اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا خوب له شود.
طالبی پوره شده را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا آب آن تبخیر شده کمی به غلظت برسد.
زمانی که مخلوط طالبی و شکر غلیظ شد شعله را خاموش کرده و اجازه دهید خنک شود.
در این فاصله یک عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و به همراه باقی مانده شکر هم بزنید ، بعد از این که تخم مرغ کف کرد وانیل و نمک را افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا تخم مرغ کشدار شده و رنگ آن روشن شود.
در این مرحله یک پیمانه ماء الشعیر بدون طعم را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
دو پیمانه خامه شیرین را در ظرف دیگری با هم زن بزنید تا فرم بگیرد ، خامه زده شده را به مواد قبل اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
در آخرین مرحله مخلوط طالبی و شکر را به مواد اضافه کنید و با دور کم هم بزنید تا مواد بستنی یکدست شود. بستنی را داخل ظرفی بریزید و به مدت 24 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا ببندد.
هر دو تا سه ساعت یک بار مواد بستنی را بیرون بیاورید و آن را با هم زن برقی هم بزنید تا یک بستنی کشدار و خوشمزه داشته باشید. این کار را سه تا چهار بار انجام دهید.
بعد از گذشت زمان مورد نیاز بستنی ها را در بستنی خوری بکشید و سرو کنید. میتوانید یک اسکوپ از بستنی را داخل برشی از طالبی قرار داده و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد بستنی طالبی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
بستنی طالبی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .