مواد لازم برای بلوچیز برگر :
- گوشت گوساله چرخ شده و کم چرب :1300 گرم
- پنیر بلوچیز خرد شده :110 گرم
- پیازچه خرد شده :1/2 فنجان
- سس تند :1/4 قاشق چای خوری
- فلفل سیاه درشت :1 قاشق چای خوری
- نمک :1 قاشق چای خوری
- خردل خشک :1 قاشق چای خوری
- نان برگر :12 عدد
طرز تهیه بلوچیز برگر
ابتدا گوشت گوساله را چرخ کرده و در کاسه ای بریزید. سپس پیازچه و پنیر بلوچیز را خرد کرده و روی گوشت بریزید.
در ادامه سس تند ، فلفل سیاه ، خردل و نمک را افزوده و خوب مخلوط کنید ، سپس آن را برای دو ساعت در یخچال قرار دهید تا جا بیافتد.
در این فاصله کباب پز را روشن کرده و توری آن را چرب کنید ، مخلوط بلوچیز را از یخچال خارج کرده و آن را به شکل گردوهای یکسان و مساوی تقسیم کرده و کمی پهن کنید.
هر برگر را برای حدود 10 دقیقه داخل کباب پز قرار دهید تا هر دو طرف آن پخته و برشته شود.(به جای استفاده از کباب پز ، میتوانید برگرها را داخل یک تابه نسوز سرخ کنید)
بلوچیز برگر را داخل نان ساندویچ قرار داده و با مخلفات دلخواه میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد بلوچیز برگر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
بلوچیز برگر را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .