وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

“بورانی باقلا سبز” تازه را به این صورت تهیه کنید

“بورانی باقلا سبز” تازه را به این صورت تهیه کنید

“بورانی باقلا سبز” تازه غذای محلی شهر شوشتر در استان خوزستان است که طرز تهیه ساده ای دارد و در مدت زمان کمی آماده می شود تا میل کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم برای بورانی باقلا سبز

  • ماست ساده پر چرب:1 فنجان
  • پیاز داغ عسلی:2 قاشق سوپخوری
  • سیر:1 عدد
  • باقلا:300 گرم
  • گرد لیمو:1 قاشق مرباخوری
  • شوید یا شبت:1 قاشق سوپخوری
  • زردچوبه:به میزان لازم
  • فلفل:به میزان لازم
  • نمک:به میزان لازم
بورانی باقلا سبز تازه

طرز تهیه بورانی باقلا سبز

باقلا را با مقداری نمک و آب  داخل قابلمه ای بریزید و بدون اینکه در آن را بگذارید روی حرارت قرار دهید تا باقلا ها بپزند ولی له نشوند.

سپس باقلای پخته شده را با ماست مخلوط کرده و هم بزنید.

بعد مقداری شوید ، نمک و فلفل  هم به آنها اضافه کنید و هم بزنید.

در آخر بورانی را با گرد لیمو ، پیاز و سیر سرخ شده تزیین کنید.

-  هنگام پخته شدن باقلا در ظرف را نبندید تا رنگ باقالی ها سبز بمانند.

نکات تکمیلی در مورد بورانی باقلا سبز

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
بورانی باقلا سبز را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع