“بورانی باقلا سبز” تازه غذای محلی شهر شوشتر در استان خوزستان است که طرز تهیه ساده ای دارد و در مدت زمان کمی آماده می شود تا میل کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم برای بورانی باقلا سبز
- ماست ساده پر چرب:1 فنجان
- پیاز داغ عسلی:2 قاشق سوپخوری
- سیر:1 عدد
- باقلا:300 گرم
- گرد لیمو:1 قاشق مرباخوری
- شوید یا شبت:1 قاشق سوپخوری
- زردچوبه:به میزان لازم
- فلفل:به میزان لازم
- نمک:به میزان لازم
طرز تهیه بورانی باقلا سبز
باقلا را با مقداری نمک و آب داخل قابلمه ای بریزید و بدون اینکه در آن را بگذارید روی حرارت قرار دهید تا باقلا ها بپزند ولی له نشوند.
سپس باقلای پخته شده را با ماست مخلوط کرده و هم بزنید.
بعد مقداری شوید ، نمک و فلفل هم به آنها اضافه کنید و هم بزنید.
در آخر بورانی را با گرد لیمو ، پیاز و سیر سرخ شده تزیین کنید.
- هنگام پخته شدن باقلا در ظرف را نبندید تا رنگ باقالی ها سبز بمانند.
نکات تکمیلی در مورد بورانی باقلا سبز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
بورانی باقلا سبز را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .