مواد لازم برای بستنی ایتالیایی
- پودر ژلاتین :یک قاشق چایخوری
- شیر:یک دوم پیمانه
- کره بدون نمک :60 گرم
- وانیل شکری :2 قاشق چایخوری
- آب :یک قاشق غذاخوری
- سفیده تخم مرغ :3 عدد
- پودر شکر:یک دوم پیمانه
- آب لیمو:یک قاشق چایخوری
- شربت قند:یک قاشق غذاخوری
- بیسکویت :120 گرم
طرز تهیه بستنی ایتالیایی
برای درست کردن این بستنی بسیار خوشمزه و مجلسی ابتدا پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و کنار بگذارید تا کمی نرم شود.
حالا کره را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا آب شود حالا شیر و وانیل را اضافه کنید و اجازه دهید شیر گرم شده و مواد با هم ترکیب شوند.
حالا ژلاتین را افزوده مواد را هم برنید و شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مواد کمی خنک شود.در این فاصله 3 عدد تخم مرغ را داخل کاسه ای بشکنید و سفیده آن را خوب هم بزنید تا سفت شده و فرم بگیرد.
پودر شکر را کم کم به سفیده ها اضافه کرده و هم بزنید تا با هم ترکیب شده و غلیظ شود ، در آخر آب لیمو را افزوده و چند ثانیه مواد را هم بزنید .
در این مرحله مخلوط شیر را کم کم به مواد بالا اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شده و یکدست شود. مواد را به آرامی هم بزنید تا پف سفیده ها از بین نرود.
مواد را داخل بستنی ساز بریزید و طبق دستور آن عمل کنید. و یا مواد را داخل ظرف گودی بریزید و به مدت 2 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا منجمد شود.
زمانی که بستنی خودش را گرفت آن را از فریزر خارج کنید بیستکوییت ها را خرد کرده و به بستنی اضافه کنید و خوب هم بزنید د دوباره داخل فریزر قرار دهید تا با درجه کم جا بیافتد
در صورت تمایل می توانید بستنی را کمی داخل مایکروویو قرار دهید تا مقداری نرم شود ، چند اسکوپ از بستنی را در بستنی خوری و یا لیوان پایه بلند بریزید و با شربت آلبالو و چند عدد گیلاس یا تمشک تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد بستنی ایتالیایی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
بستنی ایتالیایی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .