مواد لازم برای درست کردن بورقی :
- خمیر یوفکا یا فیلو :10 ورقه
- تخم مرغ :1 عدد
- پنیر فتا :200 گرم
- جعفری،نعناع،شوید :1 قاشق غذاخوری، ساطوری شده
- روغن مایع :به میزان لازم
روش تهیه بورقی ترکیه :
تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و هم بزنید. سپس سبزیجات خرد شده را به همراه پنیر له شده مخلوط کنید.(پنیر را با چنگال له کنید)
به اندازه یک قاشق از مایه مخلوط شده پنیر و تخم مرغ داخل خمیر یوفکا به فاصله یک سانتیمتر از لبه خمیر بریزد و خمیر را لوله ای کنید.لبه خمیر را با انگشت خیس کنید و دو طرف آن را ببندید تا خمیر در روغن باز نشود.
بورقی ها را 2 یا 3 تا در روغن داغ شده بر روی حرارت متوسط به مدت 5 یا 6 دقیقه سرخ کنید تا خمیر برشته و طلایی شود.
بورقی ها را بعد از سرخ شدن در ظرف مورد نظر سرو کنید و در کنار سالاد و سبزی سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد بورقی ترکیه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
بورقی ترکیه را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .