مواد لازم برای بورک سیب زمینی و سوسیس
سوسیس 450 گرم
خمیر پف دار 16 مربع به ضلع 22 سانتی
سیب زمینی 2 عدد
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
کنجد 4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه بورک سیب زمینی و سوسیس
ابتدا سوسیس ها را خرد می کنیم و تخم مرغ را می زنیم. سپس پیاز را ریز چهار گوش خرد می کنیم.
در یک تابه ی متوسط روغن را روی شعله ی متوسط داغ می کنیم. پیاز را اضافه می کنیم و 10 دقیقه تفت می دهیم تا سرخ شود. سوسیس را هم اضافه می کنیم و 5 تا 8 دقیقه تفت می دهیم تا سرخ شود.
سیب زمینی ها را در آب می پزیم تا نرم شوند. آبکش می کنیم و در یک کاسه ی متوسط قرار می دهیم.
سیب زمینی ها را می کوبیم و مخلوط پیاز و سوسیس را اضافه می کنیم. خوب می کوبیم تا مخلوط شوند. می چشیم و در صورت لزوم ادویه اضافه می کنیم. می گذاریم کامل خنک شود.
3 قاشق غذاخوری از مخلوط را وسط هر تکه خمیر مربع شکل قرار می دهیم. خمیر را تا می زنیم تا به شکل یه مثلث در بیاید سپس با کناره های یک چنگال لبه ها به هم فشار می دهیم تا بسته شوند.
بورک ها را داخل یک سینی فر چرب شده قرار می دهیم و روی آن با قلم مو تخم مرغ می مالیم. در صورت تمایل روی آنها کنجد می پاشیم و حدود 20 دقیقه در فری که از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کرده ایم می پزیم تا قهوه ای طلایی شوند.
گرم یا در دمای اتاق سرو می کنیم.
نکات تکمیلی در مورد بورک سیب زمینی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
بورک سیب زمینی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .