وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه لونگی مرغ گیلانه معروف بدون فر، در قابمله

طرز تهیه لونگی مرغ گیلانه معروف بدون فر، در قابمله

مرغ لونگی به عنوان یک غذای خوشمزه جدید با مرغ برای میهمانی محسوب می شود که میتوانید با آموزش لونگی مرغ این بخش آماده کنید.

طرز تهیه مرغ لونگی، غذای خوشمزه گیلان و آستارا

مرغ لونگی غذای شهرهای شمالی کشورمان که طرز تهیه آن را در این بخش از آموزش آشپزی پلاس وی خواهید خواند، یک غذا با مرغ مجلسی برای نهار و شام است که بدون فر هم آماده شده و به آن لونگی مرغ هم میگویند. طرز تهیه مرغ لونگی گیلان را انتخاب کنید یا طرز تهیه مرغ لونگی اردبیل و آستارا را، تفاوت چندانی ندارد و در واقع می توان گفت دستور پخت هر دو مشابه است ولی با طرز تهیه لونگی با مرغ تکه ای تفاوت دارد.

مواد لازم مرغ لونگی بدون فر

  • مرغ: یک عدد کامل
  • پیاز متوسط:یک عدد رنده شده
  • گردو:250 گرم
  • رب آلوچه:یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و زرد چوبه: به میزان کافی
  • گلپر:یک قاشق مربا خوری

مرغ لونگی

لونگی مرغ خوشمزه آستارا

طرز تهیه لونگی مرغ در قابلمه

برای تهیه مرغ لونگی شمالی ابتدا باید داخل مرغ را به خوبی شسته و تمیز کنید تا مواد اضافی آن کاملا خارج شود. برای تهیه لونگی گیلانی می توانید هم از اردک و هم از مرغ استفاده کنید.

برای پر کردن درون شکم مرغ ابتدا باید گردو ها را خوب آسیاب کنید.

یک عدد پیاز متوسط را پوست گرفته و رنده کنید. پیاز ها را به گردوهای آسیاب شده اضافه و به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.

در این مرحله از آماده کردن مواد مرغ لونگی، به مقدار کافی نمک فلفل و زردچوبه را به گردو و پیاز اضافه کنید.

یک قاشق غذاخورد رب آلوچه و یک قاشق مربا خوری گلپر که در مواد لازم لونگی مرغ داشتیم را درون مواد گردو ریخته و این مواد را با قاشق به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید و اجازه دهید مواد به خورد هم بروند.

موادی که آماده کردید را به آرامی درون مرغ جای دهید.

روی سینه و ران مرغ سوراخ های ریزی ایجاد کنید؛ این کار کمک می کند تا مواد درون مرغ لونگی شما و خود مرغ بهتر پخته شوند.

با نخ و سوزن مخصوص آشپزی می توانید شکم مرغ را ببندید و پاهای آن را با نخ به یکدیگر متصل کنید تا هنگام پخت فرم خود را از دست ندهد.

روی مرغ لونگی در قابلمه را با رب آلوچه کاملا پوشش دهید این رب ریختن روی مرغ بر ظاهر و مزه مرغ تاثیر فوق العاده ای دارد.

مرغ را با رب آلوچه رویش مقداری سرخ کنید. سپس بگذارید با یک لیوان آب به خوبی بپزد.

مرغ با رب آلوچه

لونگی مرغ لذیذ

نکات تکمیلی در مورد لونگی مرغ

  • مرغ لونگی جزو غذای محلی گیلانی می باشد و در شهرهای شمالی بیشتر طبخ می شود.
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد.
  • لونگی مرغ را می توانید در وعده نهار، شام، سرو کنید.
  • همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری، افطار میل کرد.
  • توجه نمایید در این مطلب، مقدار مواد اولیه و دستور تهیه مرغ لونگی برای 4 نفر مناسب می باشد.

نکات تکمیلی در مورد مرغ لونگی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
مرغ لونگی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع