مواد لازم برای تارت کیوی و پنیر ریکوتا
- بادام پوست گرفته و پودر شده :75گرم
- شکر:130گرم یا یک دوم پیمانه
- پنیر ریگوتا :900گرم
- خامه:250میلی لیتر یا یک پیمانه
- تخم مرغ کامل :یک عدد
- زرده تخم مرغ :3عدد
- آرد گندم :15میلی لیتر یا یک قاشق سوپخوری
- نمک:یک هشتم قاشق چایخوری
- وانیل :نصف قاشق چایخوری
- رنده پوست لیمو:یک عدد
- آب لیموترش :دوقاشق سوپخوری یا 30میلی لیتر
- مارمالاد زردآلو:4قاشق سوپخوری یا 30میلی لیتر
- میوه کیوی (پوست گرفته و حلقه شده) :5عدد
موادلازم برای خمیر
- آردگندم :یک و یک چهارم پیمانه
- شکر:یک قاشق سوپخوری
- بیکینگ پودر:یک دوم قاشق چایخوری
- نمک:یک هشتم قاشق چایخوری
- کره:75گرم یا 6 قاشق سوپخوری
- خامه غلیظ:45 تا 60 گرم یا 4 تا 6 قاشق سوپخوری
تارت کیوی
طرز تهیه تارت کیوی و پنیر ریکوتا
ابتدا آرد، نمک، شکر و بکینگ پودر را در کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید،سپس کره را خرد کرده و اضافه نمایید.
در ادامه خامه و زرده تخم مرغ را بریزید و مواد را ورز دهید تا خمیری نرم و یکدست شود. خمیر را پوشانده و برای نیم ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
بعد از نیم ساعت خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده قرار داده و بوسیله وردنه باز کنید تا به ضخامتی حدود 3 میلی متر برسد.
خمیر را داخل قالب تارت پهن کنید و با کمک یک چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد نمایید، سپس با یک لایه کاغذ روغنی روی آن را بپوشانید.
قالب را برای 10 دقیقه در فری که با دمای 220 درجه سانتی گراد گرم شده بپزید.
در این فاصله شکر، خامه و پنیر را در کاسه ای بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. در ادامه تخم مرغ، آرد ، نمک، رنده پوست لیمو و آب لیمو را اضافه نموده و مواد را مخلوط کنید.
در نهایت پودر بادام را بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست و صاف شود. مواد را روی خمیر تارت بریزید و برای یک ساعت در فر بپزید.
بعد از اینکه تارت پخت و خنک شد، کیوی را برش های دایره ای و نازک بزنید و روی آن بچینید. در آخر مارمالاد زردآلو را روی آن بمالید و سرو کنید.
تارت کیوی با پنیر ریکوتا
نکات تکمیلی در مورد تارت کیوی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
تارت کیوی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .