مواد لازم برای تارت گیلاس
- گیلاس : 450 گرم
- پنیر خامه ای :170 گرم
- خامه:3/4 پیمانه
- شکر :1/3 پیمانه
- بیسکویت سبوس دار :9 عد
- کره:6 قاشق غذاخوری
- مربای تمشک بی هسته:یک قاشق غذاخوری
- عصاره وانیل خالص :1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه تارت گیلاس
ابتدا کره را در دمای محیط قرار دهید تا ذوب شود، فر را هم با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن نمایید تا در طول آماده سازی مواد گرم شود.
بیسکوییت را داخل مخلوط کن بریزید تا خوب پودر شود، سپس دو قاشق شکر و کره را افزوده و با هم مخلوط کنید تا با هم ترکیب شوند.
مواد را ته قالب تارت بریزید و آن را فشار دهید تا خوب فشرده شود، سپس برای 10 دقیقه در فر بپزید و زمانی که سطح آن شروع به قهوه ای شدن کرد از فر بیرون آورید و بگذارید خنک شود.
در این فاصله هسته گیلاس ها را جدا کنید.
مربا را با یک قاشق آب رقیق کرده و برای چند دقیقه روی حرارت قرار دهید تا کمی گرم شود.
در ادامه وانیل، باقی مانده شکر و پنیر را با هم زن خوب هم بزنید تا پف کند، حالا خامه را به تدریج افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که مواد کمی خودش را بگیرد.
مخلوط پنیر و خامه را روی بیسکوییت داخل قالب بریزید و خوب پخش کنید، در آخر گیلاس ها را روی آن بچینید و مربا را روی آن بمالید و برای نیم ساعت در یخچال بگذارید..
نکات تکمیلی در مورد تارت گیلاس
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
تارت گیلاس را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .