مواد لازم برای تاس کباب مرغ اردبیلی
ران مرغ:4 عدد، پوست گرفته
سینه مرغ: 2 عدد، بزرگ و پوست گرفته و نصف شده
سیر:2 بوته، خرد شده
موسیر:200 گرم، پوست گرفته
عصاره مرغ : 500 میلی لیتر
عسل :1 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون :2 قاشق سوپ خوری
گردو :375 گرم، آسیاب شده
زعفران و چیلی ساییده شده :مقداری
زنجبیل تازه رنده شده :4 سانتی متر
تخم گشنیز:1 قاشق سوپ خوری، کمی آسیاب شده
چوب دارچین :2 عدد، کوچک
پودر زیره :1 قاشق سوپ خوری
گشنیزتازه :2 قاشق سوپ خوری، ساطوری شده
نمک و زرد چوبه:به میزان لازم
طرز تهیه تاس کباب مرغ اردبیلی
ابتدا فر را با حرارت 160 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
تکه های مرغ را با نمک و زرد چوبه آغشته کنید تا خوب مزه دار شوند.
بعد تابه ای نسوزی را انتخاب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.سپس مرغ ها را داخل روغن سرخ کنید .
بعد از اینکه همه طرف مرغ ها کاملا سرخ شد آنها را از تابه بیرون بیاورید.
حرارت را کمتر کنید و داخل تابه موسیر را تفت دهید تا طلایی شود.بعد زنجفیل و سیر را هم به آنها اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه آنها را تفت دهید.
بعد تخم گشنیز ،چوب دارچین ، پودر زیره ، مقداری چیلی و زعفران ساییده شده را هم داخل تابه بریزید و حدود یک دقیقه دیگر با بقیه مواد تفت دهید.
بعد از تفت ادویه ها گردو های آسیاب شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مزه ادویه ها به خورد گردوها برود.
بعد از این مراحل مرغ را مجددا داخل تابه بگذارید و عصاره مرغ و عسل را هم به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم آغشته شوند و مزه هم را بگیرند.
بعد حرارت را خاموش کنید و تابه را داخل فر از قبل گرم شده به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا بپزند و نرم شوند.
تاس کباب آماده شده را از فر بیرون بیاورید و هنگام سرو با مقداری گشنیز تازه تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد تاس کباب مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
تاس کباب مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .