وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

تاس کباب مرغ | طرز تهیه “تاس کباب مرغ” اردبیلی

تاس کباب مرغ | طرز تهیه “تاس کباب مرغ” اردبیلی

“تاس کباب مرغ” را با دستور تهیه اردبیلی تهیه نمایید تا لذتی بی نظیر و خوشمزه را تجربه نمایید.

مواد لازم برای تاس کباب مرغ اردبیلی

ران مرغ:4 عدد، پوست گرفته
سینه مرغ:  2 عدد، بزرگ و پوست گرفته و نصف شده
سیر:2 بوته، خرد شده
موسیر:200 گرم، پوست گرفته
عصاره مرغ :  500 میلی لیتر
عسل :1 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون :2 قاشق سوپ خوری
گردو :375 گرم، آسیاب شده
زعفران و چیلی ساییده شده :مقداری
زنجبیل تازه  رنده شده :4 سانتی متر
تخم گشنیز:1 قاشق سوپ خوری، کمی آسیاب شده
چوب دارچین :2 عدد، کوچک
پودر زیره :1 قاشق سوپ خوری
گشنیزتازه :2 قاشق سوپ خوری، ساطوری شده
نمک  و زرد چوبه:به میزان لازم

تاس کباب مرغ اردبیلی

طرز تهیه تاس کباب مرغ اردبیلی

ابتدا فر را با حرارت 160 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

تکه های مرغ را با نمک و زرد چوبه آغشته کنید تا خوب مزه دار شوند.

بعد تابه ای نسوزی را انتخاب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.سپس مرغ ها  را داخل روغن سرخ کنید .

بعد از اینکه همه طرف مرغ ها کاملا سرخ شد آنها را از تابه بیرون بیاورید.

حرارت را کمتر کنید و داخل تابه موسیر را تفت دهید تا طلایی شود.بعد زنجفیل و سیر را هم به آنها  اضافه کنید  و به مدت 30 ثانیه آنها را تفت دهید.

بعد تخم گشنیز ،چوب دارچین ، پودر زیره ، مقداری چیلی و زعفران ساییده شده  را هم داخل تابه بریزید و حدود یک دقیقه دیگر با بقیه مواد تفت دهید.

بعد از تفت ادویه ها گردو های آسیاب شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مزه ادویه ها به خورد گردوها برود.

تاس کباب مرغ

بعد از این مراحل مرغ را مجددا داخل تابه بگذارید و عصاره مرغ و عسل را هم به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم آغشته شوند و مزه هم را بگیرند.

بعد حرارت را خاموش کنید و تابه را داخل فر از قبل گرم شده به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا بپزند و نرم شوند.

تاس کباب آماده شده را از فر بیرون بیاورید و هنگام سرو با مقداری گشنیز تازه تزیین کنید. 

نکات تکمیلی در مورد تاس کباب مرغ

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
تاس کباب مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع