مواد لازم برای تخم مرغ عسلی
- تخم مرغ 3 عدد
- آب 4 فنجان
- نمک و فلفل به میزان کافی
طرز تهیه تخم مرغ عسلی
بهتر است برای پختن تخم مرغ ها آنها را از 20 تا 30 دقیقه قبل از پخت از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد و هنگام پختن پوسته آن ترک نخورد.
و بعد از اینکه تخم مرغ ها را شستید داخل قابلمه قرار دهید و آنقدر روی آن را آب بریزید تا روی تخم مرغ ها را بگیرد.بعد روی حرارت بگذارید تا با حرارت متوسط آب به جوش بیاید.تخم مرغ عسلی باید طوری پخته شود که سفیده کاملا بسته و زرده کمی شل بماند.پس بعد از به جوش آمدن آب تا 10 ثانیه صبر میکنیم و بعد تخم مرغ ها را از آب خارج میکنیم تا بر اثر حرارت آب زرده تخم مرغ سفتتر نشود.
تخم مرغ عسلی ها را بعد از کمی خنک شدن پوست کنید و با پاشیدن مقداری نمک و فلفل روی آن نوش جان کنید.
نکات تکمیلی در مورد تخم مرغ عسلی
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقه میباشد .
تخم مرغ عسلی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .