مواد لازم ترش شامی
- گوشت بدون چربی چرخ شده :250 گرم
- تخم مرغ :4 عدد
- پیاز رنده شده :1 عدد
- گشنیز خرد شده :1 پیمانه
- آرد :4 قاشق غذا خوری
- آب نارنج :نصف یا یک لیوان
- نمک ، فلفل ، زردچوبه و دارچین :به اندازه کافی
طرز تهیه ترش شامی
گوشت چرخ کرده را به همراه تخم مرغ ها ، پیاز رنده شده ، گشنیز ، آرد و به اندازه کافی ادویه جات لازم مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
سپس تابه ای را روی حرارت کم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا روغن داغ شود و بعد از مایه آماده شده به اندازه یک قاشق برداشته و در روغن داغ شده بریزید.
بعد از اینکه شامی ها سرخ شدند ، آنها را برای چند ثانیه در آب نارنج بیندازید و در بیاورید.سپس در ظرف مورد نظرتان بچینید .
نکات تکمیلی در مورد ترش شامی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
ترش شامی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .