مواد لازم برای ترشی رشتی :
- گوجه سبز:300 گرم
- کرفس (خردشده) : 4 ساقه یا(320 گرم)
- برگ کلم (خردشده):500 گرم
- گل کلم (خرد شده):700 گرم
- هویج (خردشده) :4 عدد یا (280 گرم)
- تخم گشنیز(کوبیده شده) :12 گرم
- نعناع و خالواش (تمیز و خردشده) :200 گرم
- غوره:100 گرم
- شپله:200 گرم
- سیاه دانه :1 قاشق چای خوری (3 گرم)
- سرکه قرمز:به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم
طرز تهیه ترشی رشتی :
گوجه سبز ، کرفس ، هویج ،شپله ، گل کلم ، برگ کلم ،تخم گشنیز ، غوره غوره و سیاه دانه را با هم مخلوط کنید تا سبزیجات با هم ترکیب شوند.
سپس نعناع و خالواش را به همراه نمک و فلفل به بقیه مواد اضافه کنید و آنها را در دبه ها و یا شیشه های تمیز و خشک بریزید و روی آنها سرکه بریزید تا ظرف پر شود.
در ظرف را ببندید و به مدت 3 هفته در جای خنک نگهداری کنید تا ترشی جا بیفتد.
نکات تکمیلی در مورد ترشی رشتی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 15 نفر مناسب میباشد .