وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

ترفند معرکه برای تهیه کباب کوبیده خوشمزه خانگی

ترفند معرکه برای تهیه کباب کوبیده خوشمزه خانگی

کوبیده از غذاهای پر طرفدار و خوشمزه ایرانی ها می باشد این غذا بسیار مناسب برای آخره هفته های خانوادگی می باشد.

 کباب کوبیده رستورانی 

کباب کوبیده از غذاهای مجلسی ایرانی می باشد که طرفداران زیادی دارد. شما می توانید با در نظر گرفتن برخی نکات این غذای لذیذ را به آسانی تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. طرز تهیه این غذای لذیذ را در پلاس وی بخوانید.

مواد لازم کباب کوبیده اصیل

مواد لازم  میزان لازم
قلوه گاه گوسفند 500 گرم
گوشت گردن و یا راسته گوساله  500 گرم
پیازآب گرفته شده 250 گرم
نمک 13 گرم
فلفل قرمز نیم گرم
فلفل سیاه  3 گرم
گوجه و فلفل  به میزان دلخو.اه
زعفران دم کرده 2قاشق غذا خوری

کباب کوبیده

طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی 

مرحله اول : 

ابتدا به گوشت خردشده (نمک،فلفل سیاه، فلفل قرمز ) را اضافه کنید و خوب ورز دهید. 

مرحله دوم : 

گوشت را در چرخ گوشت بریزید و با دنده نخودی یا درشت ، چرخ کنید. حدود 3 دقیقه با دست

مرحله سوم : 

پیاز را نیز پوست بگیرید خرد کنید و با چرخ گوشت و یا رنده ، رنده کنید و حدود 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا اسید آن کاهش پیدا کند و کمی تلخی آن گرفته شود. گوشت را نیز سلفون بکشید ودرون یخچال قرار دهید.

مرحله چهارم : 

پیاز را از یخچال خارج کنید و با کمک یک پیاز آب آن را بگیرید سپس وزن کنید تا حدود 250 گرم باشد.

مرحله پنجم : 

پیاز را به گوشت اضافه کنید و دهنه چرخ گوشت را با دهنه کبریتی عوض کنید.

مرحله ششم : 

مواد را  ورز دهید و با چرخ گوشت آن را چرخ کنید. 

مرحله هفتم : 

زعفران دم کرده را به گوشت اضافه کنید و ورز دهید تا زعفران ترکیب شود. هنگام چنگ زدن حواستان باشد که مواد را بچسبانید کف ظرف و چنگ بزنید نه اینکه در هوا چنگ بزنید.روی گوشت را سلفون بکشد و حدود 2 ساعت بگذارید تا بماند

مرحله هشتم : 

حدود 120 گرم  گوشت بردارید و به صورت استوانه در بیاورید و سیخ را از وسط آن رد کنید. 

مرحله نهم : 

حدود دو انگشت مواد باید از سر سیخ فاصله داشته باشد. با باز و بسته کردن دست کباب را از بالا به سمت پایین سوق دهید. برای اینکه این کار برای شما راحت تر شود کمی دست خود را با آب خیس کنید.

مرحله دهم : 

از دو طرف این کار را انجام دهید سپس با کمک شست و انگشت اشاره با فشار کم شروع به بند زدن بکنید. 

مرحله یازدهم : 

گوجه ها و فلفل را نیز شسته و به سیخ بزنید. 

مرحله دوازدهم:

زغال ها را حاضر کنید و سیخ کباب و گوجه را روی آن بچینید. 

مرحله سیزدهم : 

هر پنج ثانیه یک بار سیخ کباب ها را بچرخانید تا کاملا مغز پخت شود. توجه داشته باشید که مدام باید با باد بزن باد بزنید تا شعله پخش شود. 

کوبیده آبدار

نکات مهم در تهیه کباب کوبیده : 

  1. شما می توانید مقدار کره را با اندکی زعفران آب کنید و با کمک فرچه روی کباب بزنید. 
  2. انتخاب گوشت تاثیر فراونی روی کیفیت کباب دارد. 
  3. شما می توانید کمی پودر سیر نیز به مواد گوشت اضافه کنید. 
  4. اضافه کردن بدون وقفه پیاز پس از رنده کردن به گوشت طعم دلپذیر کباب رستورانی را به شما نمی دهد. 
  5. شما می توانید کمی سماق نیز بع مواد اضافه کنید. 
  6. افزودن کمی آب نارنج می تواند طعم خوبی به کباب کوبیده بدهد.

هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع