تفادت خواص پیاز سفید وفرمز در چیست ؟
پیاز گیاهی است دو ساله دارای برگهای توخالی و استوانه ای شکل . ساقه پیاز تا ارتفاع یک متر هم می رسد که آن هم استوانه ای و توخالی است . گلهای پیاز برنگ سفید یا قرمزبصورت چتر در انتهای ساقه دیده می شود .
پیاز سفید و پیاز قرمز، هر دو از نظر کالری در گروه مواد غذایی کم کالری قرار می گیرند و از این نظر تفاوت زیادی با هم ندارند. 100 گرم پیاز قرمز حاوی 37 کالری است، در حالی که 100 گرم پیاز سفید 42 کالری دارد. استفاده از مواد غذایی کم کالری مثل پیاز سفید و پیاز قرمز می تواند به شما کمک کند تا کالری های مصرفی روزانه را کاهش دهید و از این طریق به مدیریت وزن تان کمک کنید.
هر 100 گرم پیاز قرمز حاوی 2 گرم فیبر است، در حالی که هر 100 گرم پیاز سفید 1.2 گرم فیبر دارد. در حالی که هیچ کدام حاوی فیبر زیادی نیستند، اما می توانند به شما کمک کنند تا بخشی از فیبر مورد نیاز روزانه را با خوردن آن ها تامین کنید. دریافت فیبر بیشتر از طریق رژیم غذایی، خطر ابتلا به بیماری قلبی، دیابت، فشار خون بالا، چاقی و سکته مغزی را تا حد زیادی کاهش می دهد.
پیاز سفید و پیاز قرمز، هر دو از منابع خوب ویتامین C هستند و هر 100 گرم از آن ها، بیش از 10 درصد نیاز روزانه بدن به این ویتامین مهم را تامین می کند. علاوه بر این، پیاز سفید و پیاز قرمز، هر دو 2 درصد از نیاز روزانه بدن به کلسیم را تامین می سازند. البته پیاز قرمز 2 درصد از نیاز روزانه بدن به آهن را هم فراهم می کند.
مطالعات علمی نشان داده اند که پیاز سفید و پیاز قرمز حاوی نوعی آنتی اکسیدان خاص به نام کوئرستین هستند، اما پیاز قرمز حاوی کوئرستین بیشتری نسبت به پیاز سفید است.