علت خشک شدن باقلوای خانگی
باقلوا یک شیرینی پر مغز و خوشمزه ای است که نه تنها در جهان بلکه در ایران نیز یک شیرینی پر طرفدار به حساب می آید. باقلوا با مواد قابل دسترسی مانند خمیر بسیار نازک، آجیل خردشده و شربت عسل درست میشود. درستکردن باقلوا در خانه بسیار آسانتر از حد تصورتان است اما باید در زمان تهیه نکته ای را رعایت کنید تا باقلوای شما خیلی خشک نشود. در این بخش از آشپزخانه پلاس وی علت خشک شدن باقلوا را آورده ایم.
چرا باقلوا خشک می شود؟
برای تهیه باقلوا از خمیر بسیار نازک مانند خمیر یوفکا یا فیلو استفاده می شود و نازک بودن این خمیر دلیل اصلی خشک شدن باقلوای شماست که با رعایت چند نکته ی ساده می توانید از بروز این مشکل جلوگیری کنید.
راه حل خشک شدن باقلوا
- این خمیر خیلی نازک بوده و زود خشک میشود،به همین دلیل باید پارچه مرطوب روی خمیر قرار دهید و یا روی آن ها را کاملا با سلفون بپوشانید تا از خشک شدن خمیرجلوگیری شود.
- اگر شما در زمان تهیه باقلوا هر دفعه که یکی دو ورق از خمیر را برداشتید، روی بقیه را با یک دستمال کاملا بپوشانید، باقلوا خشک نمی شود.
- برای تهیه باقلوا می توانید از فروشگاه های لوازم قنادی یا فروشگاه های زنجیره ای بزرگ خمیر یوفکا را تهیه بفرمایید اما دقت کنید خمیر یوفکا باید مخصوص باقلوا باشد.