مواد لازم برای ته چین عراقی
- پیاز درشت :3 عدد
- گوشت:500 گرم
- لیموعمانی کوبیده :2 قاشق سوپخوری
- برنج : 1 کیلو
- فلفل سیاه و نمک :به مقدار لازم
- هل و میخک :به مقدار لازم
روش تهیه ته چین عراقی
ابتدا برنج را شسته و کنار بگذارید ، قابلمه ی مناسبی را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. برنج و مقداری نمک را داخل آب جوش بریزید و اجازه دهید کمی نرم شود.
در این فاصله گوشت و پیاز را خرد کرده و لیموعمانی را بکوبید ، سپس داخل کاسه ای با هم مخلوط کرده و هل و میخک را افزوده و بگذارید بماند.
زمانی که برنج نیم پخت شد آن را آبکش کرده و اجازه دهید آب اضافی اش برود، ته قابلمه را با مقداری روغن چرب کرده و نیمی از برنج را بریزید.
حالا مخلوط گوشت را بریزید و با قاشق خوب صاف کنید ، سپس باقی مانده برنج را افزوده و دم کنی بگذارید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم کشیده و مواد داخل آن بپزد.
در اواخر پخت کمی روغن داغ و آب روی برنج بریزید و بگذارید دم بیافتد.
زمانی که برنج دم کشید آن را در یک دیس برگردانید و در صورت تمایل با مقداری زرشک و خلال پسته تزیین کرده و میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد ته چین عراقی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
ته چین عراقی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .