روش درست کردن تیرامیسو
واقعیت های ارزش غذایی و میزان کالری تیرامیسو :
- یک تکه از تیرامیسو (147 گرم) کالری دارد.
- 409 کالری (25 درصد از مقدار توصیه شده روزانه
- مقدار قابل توجهی چربی و کربوهیدرات
- 31.67 گرم چربی
- 42.47 گرم کربوهیدرات
- 8.3 گرم پروتئین
دسر تیرامیسو عالی و خوشمزه
مواد اولیه اصلی این دسر خوشمزه :
مواد لازم برای تهیه تیرامیسو
- 4 عدد تخم مرغ (240 گرم)
- 1 / 2 فنجان شکر (100 گرم)
- 3 / 4 فنجان قهوه (180 میلی لیتر)
- پودر کاکائو (برای چشیدن)
- 4 پیمانه پنیر ماسکارپونه(400 گرم)
- 2 فنجان شکلات تیره رنده شده (200 گرم)
- 1 بسته بزرگ بیسکویت لیدی فینگر(200 گرم)
دستور تهیه و اصول تیرامیسو
طرز تهیه تیرامیسو
- درست کردن تیرامیسو به قدری صبر نیاز دارید چون حدود یک ساعت طول می کشد. اما، وقتی آن را مزه مزه می کنید خوشمزه است مهم نیست چقدر طول می کشد.
- 180 میلی لیتر قهوه درست کنید و بگذارید سرد شود.
- سفیده تخم مرغ را بزنید تا پف کند و کنار بگذارید.
- در کاسه ای بزرگ دیگر، 4 زرده تخم با قند را تا زمانی که بافت فومی بدست بیاید ، بزنید.
- به تدریج پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید و به آرامی آن را تا زمان یکنواخت شدن بزنید.
- سفیده تخم مرغ را اولین قدم به آن اضافه کنید و با کفگیر هم بزنید.
- یک لایه از بیسکویت لیدی فینگر را در کف ظرف مستطیل شکل بچینید و آن ها را با قهوه خیس کنید.
- روی بیسکویت را یک لایه کرم ماسکارپونه بپوشانید و نیمی از شکلات رنده شده را روی آن بریزید.
- سپس یک لایه دیگر از بیسکویت لیدی فینگر را اضافه کنید، آن ها را با قهوه خیس کنید ، و یک لایه دیگر از کرم ماسکارپونه را به شکلات رنده شده اضافه کنید.
- در آخر، روی آن پودر کاکائو بریزید و بگذارید سه ساعت در یخچال بماند البته اگر یک شب بماند بهتر است به طوری که مزه مواد با هم ترکیب شوند.
توصیه هایی برای تیرامیسویی خوشمزه
لیدی فینگر ها را باید در قهوه ای که دم کردید بخیسانید. ولی نباید انقدری باشد که بیسکوییت ها قهوه رو کاملا به خودشان جذب کنند.
چون در این صورت در تیرامیسو به شکل خمیر در می آیند و حس خوبی منتقل نمیکنند. فقط در حدی که رویشان پلاس وی بشود باید مرطوب شان کرد.
این کار را میشود با برس هم انجام داد یا روی لیدی فینگر ها بریزید. حسن این مدل این است که فقط یک طرفش پلاس وی میشود و دیگر بیسکوییت ها له و خمیری نمیشوند.
البته اگر لیدی فینگر ها خونگی باشند و خودتان درست کرده باشید خیلی زود نرم میشود و باید دقت بیشتری کرد.
حالا می توانید ببینید این کار چقدر آسان است و سختترین قسمت آن منتظر بودن برای سرد شدن است.
زمانی که برای اولین بار آن را مزه مزه می کنید، احتمالا متوجه خواهید شد طعم آن مشابه چیزی که از قنادی می خرید نیست.
به این دلیل است که در نانوایی معمولا آن را با خامه درست می کنند. این دستورالعمل سالم تر است ، و از آنجا که خانگی است، احتمالا مزه بهتری دارد.
یک فنجان خوب قهوه یا چای با تیرامیسو (اما نه قهوه سیاه) عالی است. کودکان کوچک می توانند با آب مرکبات و یا فقط آب از آن لذت ببرند.
نکات تکمیلی در مورد تیرامیسو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
تیرامیسو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .