مواد لازم برای تهیه تیمپانو ایتالیایی
- پاستا :2 پیمانه
- ماکارونی رشته ای :2 پیمانه
- خمیر پیتزا :به مقدار لازم
- گوشت چرخ کرده :به مقدار لازم
- سوسیس :به مقدار کافی
- ناگت مرغ :به مقدار دلخواه
- خامه :مقداری
- سس بشامل :به مقدار لازم
- سس گوجه فرنگی :به مقدار لازم
- پنیر پیتزا :به مقدار لازم
- نمک :مقداری
طرز تهیه تیمپانو ایتالیایی
ابتدا سس گوجه را درست کنید.البته از سس گوجه مارینارا هم میتوانید در این غذا استفاده کنید.در این دستور هم از پاستای لوله ای با سس خامه استفاده شده و هم ماکارونی رشته ای با سس قرمز.
گوشت را قلقلی کنید و در تابه کمی سرخ کنید. سوسیس ها را هم جدا سرخ کنید. چند عدد ناگت مرغ را نیز سرخ کنید.پاستا را هم طبق روال بپزید.
سس بشامل را با پنیر پیتزا و خامه مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شوند.سپس پاستای پخته شده را با سس سفید مخلوط کنید.ماکارونی رشته ای را هم بپزید و با سس قرمز مخلوط کنید.
یک ظرف گود مناسب برای فر را چرب کنید و خمیر پیتزا یا پیراشکی آماده را کف ظرف بیندارید به طوری که لبه هایش آویزون بماند.
مواد را لایه لایه داخل خمیر بچینید.ابتدا پاستا با سس سفید، بعد گوشت قلقلی و سوسیس ، سپس پاستای قرمز و پنیر ورقه ای و روی آن شنیسل یا ناگت مرغ سرخ شده و روی آخرین لایه را دوباره با خمیر می پوشانیم و لبه های خمیر را می بندیم و چندتا برش روی خمیر برای خروج بخار ایجاد می کنیم.
در فر گرم شده با حرارت 180 سانتیگراد به مدت 70 دقیقه می پزیم.
در نهایت هنگام سرو یک سینی روی خوراک پخته شده میگذاریم و ظرف رو بر می گردانیم.
نکات تکمیلی در مورد تیمپانو ایتالیایی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 10دقیقه میباشد .
تیمپانو ایتالیایی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .