مواد لازم برای تهیه جوجه آشوکا :
- گوشت جوجه :300 گرم
- ماست :نصف پیمانه
- خامه :نصف پیمانه
- کره :50 گرم
- فلفل دلمه ای قرمز :یک عدد
- پیاز :یک عدد
- گوجه فرنگی، هویج، لوبیاسبز و تربچه :برای تزئین
- نمک و فلفل :به میزان لازم
- ادویه هندی :به میزان لازم
طرز تهیه جــوجه آشـوکا
ابتدا خامه ، ماست ، کره ، نمک ، فلفل و ادویه هندی را در کاسه ای مخلوط کرده و جوجه را داخل آن قرار دهید.
پیاز را هم خلالی خرد کرده و بیافزایید.
مواد را خوب هم بزنید و در ظرف را ببندید و برای یک روز کامل در یخچال بگذارید تا خوب طعم بگیرد و ترد شود.
روز بعد گوشت جوجه را از سس خارج کرده و به همراه فلفل دلمه ای یک در میان به سیخ بزنید و خوب کباب کنید.
جوجه آشوکا را در ظرف سرو بچینید و با برش هایی از لیمو و سبزیجات دلخواه سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد جوجه آشوکا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
جوجه آشوکا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .