وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

جــوجه آشـوکا |طرز تهیه جــوجه آشـوکا

جــوجه آشـوکا |طرز تهیه جــوجه آشـوکا

“جوجه آشوکا” یک غذای هندی خوشمزه و لذیذ است که با یک بار امتحان از طرفداران این غذا خواهید شد.آموزش تهیه را در آشپزخانه پلاس وی ببینید.

مواد لازم برای تهیه جوجه آشوکا :

  • گوشت جوجه  :300 گرم
  • ماست :نصف پیمانه
  • خامه :نصف پیمانه
  • کره :50 گرم
  • فلفل دلمه ای قرمز :یک عدد
  • پیاز :یک عدد
  • گوجه فرنگی، هویج، لوبیاسبز و تربچه :برای تزئین
  • نمک و فلفل :به میزان لازم
  • ادویه هندی :به میزان لازم
طرز تهیه جــوجه آشـوکا

طرز تهیه جــوجه آشـوکا

ابتدا خامه ، ماست ، کره ، نمک ، فلفل و ادویه هندی را در کاسه ای مخلوط کرده و جوجه را داخل آن قرار دهید.

پیاز را هم خلالی خرد کرده و بیافزایید.

مواد را خوب هم بزنید و در ظرف را ببندید و برای یک روز کامل در یخچال بگذارید تا خوب طعم بگیرد و ترد شود.

روز بعد گوشت جوجه را از سس خارج کرده و به همراه فلفل دلمه ای یک در میان به سیخ بزنید و خوب کباب کنید.

جوجه آشوکا را در ظرف سرو بچینید و با برش هایی از لیمو و سبزیجات دلخواه سرو کنید. 

جــوجه آشـوکا

نکات تکمیلی در مورد جوجه آشوکا

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
جوجه آشوکا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع