در تابه جوجه ترش درست کنید + طرز تهیه
جوجه ترش طعم بخصوصی دارد که شاید به جرات بتوان گفت برای برخی افراد طعمی خوشمزه تر از کباب های معمولی مانند کباب کوبیده ، جوجه کباب دارد ، ما را همراهی کنید تا در ادامه درست کردن این جوجه ترش در تابه را به شما آموزش دهیم ، امیدوارم از تهیه آن لذت ببرید.
مواد لازم برای جوجه ترش تابه ای :
- سینه مرغ :دو عدد
- پیاز :یک عدد
- فلفل دلمه ای :یک عدد
- روغن زیتون :دو قاشق غذاخوری
- آب لیمو :دو قاشق غذاخوری
- گردو :200 گرم
- گشنیز و نعنا :100 گرم
- سیر :دو حبه
- آب نارنج :سه قاشق غذاخوری
- روغن سرخ کردنی و زعفران :به میزان لازم
- نمک، فلفل و زردچوبه :به میزان لازم
طرز تهیه جوجه ترش تابه ای :
مرحله اول:
برای درست کردن جوجه ترش ابتدا باید سینه مرغ را به اندازه قوطی کبریت برش بزنید و با پیاز ، سیر ، فلفل دلمه ای ، نمک ، فلفل و زردچوبه ، مقداری زعفران ،روغن زیتون و آب لیمو کاملا آغشته کنید تا مزه دار شوند.
سپس در ظرف را ببندید و آن را حدودا 6 ساعت در یخچال قرار دهید و بعد از اینکه جوجه ها طعم دار شدند آنها را به سیخ چوبی بزنید.
مرحله دوم:
نکته :
برای این که جوجه ها به سیخ چوبی نچسبد، باید سیخ ها را به روغن مایع آغشته کنیم.
نکات تکمیلی در مورد جوجه ترش
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
جوجه ترش را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .