مواد لازم جوجه کباب آسیایی(Satay chicken)
- فیله مرغ :700 گرم
- سس باربیکیوی ساتای :1 پیمانه
- شیر نارگیل :¼ پیمانه
- عسل : ½1 قاشق چای خوری
- پیازچه :6 عدد
- سیر له شده :2 حبه
- سس سویا :½1 قاشق غذاخوری
- زردچوبه :1 قاشق چای خوری
- روغن زیتون :به مقدار لازم
- سیخ چوبی :به تعداد لازم
طرز تهیه جوجه کباب آسیایی(Satay chicken)
ابتدا برنج را شسته و به صورت دمی و یا کته آن را بپزید.
در این میان فیله ها را به شکل نوارهای باریک و طولی برش زده و با سیر ، روغن ، زردچوبه ، سس سویا و عسل مخلوط کرده و برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
در همین فاصله سیخ ها را در آب سرد قرار دهید تا نیم ساعت خیس بخورد ، این کار باعث میشود سیخ ها هنگام پختن کباب ها نسوزد.
فیله ها را بعد از اینکه مزه دار شدند به سیخ بکشید و روی منقل و یا کباب پز خوب بپزید تا مغز پخت و برشته شود.
در این فاصله سس جوجه را آماده نمایید ، برای این کار سس ساتای و شیر نارگیل را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و کمی غلیظ شود.
جوجه ها را در ظرف پذیرایی بچینید و سس را روی آن ها بریزید ، برنج را هم در دیس بکشید و روی آن را با پیازچه های خرد شده تزیین کرده و با جوجه میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد جوجه کباب
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
جوجه کباب را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .