مواد لازم برای بورک سیب زمینی پنیری
- خمیر یوفکا:مقدار لازم
- سیب زمینی:3 عدد
- پیاز :1 عدد
- روغن زیتون :مقداری
- پنیر خامه ای : 100 گرم
- پنیر پیتزا :100 گرم
- زرده تخم مرغ :1 عدد
- نمک و فلفل :مقدار لازم
طرز تهیه بورک سیب زمینی پنیری
ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و خرد کنید، سپس با کمی روغن سرخ کنید.
سیب زمینی ها را از تابه خارج کرده و پیاز را خرد کرده و داخل همان تابه سرخ نمایید.
سیب زمینی ها را به تابه پیاز افزوده و نمک و فلفل بزنید و اجازه دهید سیب زمینی خوب نرم شود.
در آخر پنیر را افزوده و تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.
یک عدد زرده تخم مرغ را داخل کاسه ای خوب هم بزنید.
خمیر را روی یک سطح صاف بازکنید و بوسیله قلمو کمی زرده روی آن بمالید.
مقداری از مواد را داخل خمیر قرار داده و لبه آن را روی مواد برگردانید و نقطه های اتصال را کمی زرده تخم مرغ بمالید و به هم بچسبانید و شکل دهید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود ، سپس بورک ها را داخل آن سرخ کنید.
بورک ها را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
بورک های سیب زمینی و پنیر را در ظرف سرو بچینید و با سس کچاپ میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد بورک سیب زمینی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
بورک سیب زمینی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .