وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “بورک سیب زمینی” پنیری

طرز تهیه “بورک سیب زمینی” پنیری

بورک یکی از غذاهای خوشمزه کشور ترکیه است که مناسب میان وعده ، پیش غذا و یا حتی یک وعده اصلی غذایی می باشد و به صورت لقمه های کوچک ( فینگر فود ) سرو میشود. طرز تهیه “بورک سیب زمینی” را در آشپزخانه پلاس وی ببینید.

مواد لازم برای بورک سیب زمینی پنیری

  • خمیر یوفکا:مقدار لازم
  • سیب زمینی:3 عدد
  • پیاز :1 عدد
  • روغن زیتون :مقداری
  • پنیر خامه ای : 100 گرم
  • پنیر پیتزا :100 گرم
  • زرده تخم مرغ :1 عدد
  • نمک و فلفل :مقدار لازم

 بورک سیب زمینی

طرز تهیه بورک سیب زمینی پنیری

ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و خرد کنید، سپس با کمی روغن سرخ کنید.

سیب زمینی ها را از تابه خارج کرده و پیاز را خرد کرده و داخل همان تابه سرخ نمایید.

سیب زمینی ها را به تابه پیاز افزوده و نمک و فلفل بزنید و اجازه دهید سیب زمینی خوب نرم شود.

در آخر پنیر را افزوده و تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.

یک عدد زرده تخم مرغ را داخل کاسه ای خوب هم بزنید.

خمیر را روی یک سطح صاف بازکنید و بوسیله قلمو کمی زرده روی آن بمالید.

مقداری از مواد را داخل خمیر قرار داده و لبه آن را روی مواد برگردانید و نقطه های اتصال را کمی زرده تخم مرغ بمالید و به هم بچسبانید و شکل دهید.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود ، سپس بورک ها را داخل آن سرخ کنید.

بورک ها را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

بورک های سیب زمینی و پنیر را در ظرف سرو بچینید و با سس کچاپ میل کنید.

 بورک سیب زمینی

نکات تکمیلی در مورد بورک سیب زمینی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
بورک سیب زمینی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع