مواد لازم برای جوجه کباب در فر
- جوجه مرغ : 750 گرم
- آب لیموترش : 2.5 فنجان
- زعفران :قدری
- پاپریکا :قدری
- روغن زیتون : 0.5 فنجان
- جعفری شاخه ای : قدری
- فلفل :قدری
- نمک : قدری
طرز تهیه جوجه کباب در فر
جوجه های تکه شده را در روغن زیتون ، نمک، فلفل ، زعفران ، پودر پاپریکا و آبلیمو بخوابانید و بعد از یک ساعت به سیخ بکشید.فر را با حرارت 450 درجه فارنهایت یا 230 درجه سانتی گراد روشن کنید و سیخ های کباب را در سینی فر بچینید و در فر به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت قرار دهید.
بعد از اینکه کباب ها کمی برشته شدند حرارت فر را کم کنید و به 350 درجه برسانید تا مغز کباب ها کاملا پخته شوند.کباب پخته شده را در کنار گوجه و چند شاخه جعفری تزیین کنید.
- دقت کنید کباب ها خشک نشوند و سیخ بال و ران را زودتر از سیخ سینه ها در فر قرار دهید.
نکات تکمیلی در مورد جوجه کباب
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
جوجه کباب را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .