دستور تهیه خاگینه ذرت
خاگینه میان وعده و صبحانهای بسیار لذیذ و با دستور پخت متنوع است. خاگینه ذرت را میتوان به تنهایی و یا با موادی دیگری هم تهیه کرد.در موقع سرو خاگینه ذرت از سس کچاپ و یا ماست موسیر به منظور خوش طهم کردن می توانید استفاده کنید.
مواد لازم خاگینه ذرت
- تخم مرغ : یک عدد
- شیر : یک سوم پیمانه
- کره : 50 گرم
- آرد : یک دوم پیمانه
- کنسرو ذرت : 100گرم
- پنیر خامه ای: 100 گرم
- خامه : 100گرم
- سس گوجه فرنگی : 3 قاشق غذاخوری
- نمک : یک قاشق چایخوری
طرز تهیه خاگینه ذرت
مرحله اول:
کره را از قبل در دمای محیط قرار دهید تا ذوب شود، سپس با شیر و تخم مرغ مخلوط نمایید.
مرحله دوم:
در ادامه آرد را به تدریج افزوده و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله سوم:
در مرحله بعد خامه، پنیر خامه ای، سس گوجه و نمک را به ترتیب افزوده و خوب مخلوط کنید .
مرحله نهایی:
تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید و مواد فوق را داخل آن بریزید و سرخ کنید.
نکات تکمیلی در مورد خاگینه ذرت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
خاگینه ذرت را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .