مواد لازم برای خرماپلو با ترکیب شیر
- برنج:4 پیمانه
- شیر:5 پیمانه
- آب:یک پیمانه
- کشمش پلویی:یک پیمانه
- خرمای هسته گرفته:200 گرم
- کره:100 گرم
- زعفران آب کرده:2 قاشق غذاخوری
- نمک:به میزان لازم
طرز تهیه خرماپلو با ترکیب شیر
برنج را بشویید و به همراه یک پیمانه آب و شیر و مقداری نمک در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. نصفی از کره را هم به آنها اضافه کنید تا بجوشند.
کشمش را بشویید و به همراه خرما در نصف دیگر کره تفت دهید .
اگر دوست داشتید میتوانید مقداری گردوی خرد شده هم به آنها اضافه کنید و در کره تفت دهید.
مقداری زعفران هم به آن اضافه کنید و بعد از اینکه آب و شیر در برنج جذب شدند ، کشمش و خرمای تفت داده شده را روی برنج قرار دهید و پلو را به مدت 20 تا 25 دقیقه دم دهید.
این پلو را در کنار ماست و خیار میل کنید و از خوردنش لذت ببرید.
نکات تکمیلی در مورد خرماپلو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
خرماپلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .