وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

خوراک بلغور | طرز تهیه “خوراک بلغور” و کنگر

خوراک بلغور | طرز تهیه “خوراک بلغور” و کنگر

“خوراک بلغور” گندم و کنگر یک غذای رژیمی برای بیماران رفلاکس معده است که با داشتن روغن هسته ی انگور و سبزیجات تازه مانع از تشدید و بروز رفلاکس معده می شود.

طرز تهیه خوراک بلغور

یکی از مشکلات گوارش ریفلاکس معده است که خوراک بلغور گندم و کنگر برای بیماران دچار ریفلاکس معده مفید است.

و ترکیبات موجود در این خوراک اسید معده کاهش یابد. که ما برای پیشگیری و درمان این بیماری نکاتی را برای شما ارائه میکنیم .

  1. درهنگام غذا خوردن راست بنشینید
  2. کاهش مصرف انواع  شیرینی ها ، شکلات و مواد غذایی سرخ شده و چرب
  3. پرهیز از خوردن  مواد غذایی ، نظیر چای پررنگ ،نوشابه های گازدار، گوجه فرنگی ، آب مرکباب و ادویه جات تند
  4. استفاده از شیر کم چرب بجای شیر پرچرب
  5. اجتناب از مصرف محصولات حاوی نعنا مانند قرص و عرق نعنا
  6. استفاده از غذاهای کم حجم و  وعده های غذایی کوچک ،نوشیدن آب در بین وعده های غذایی
  7. پرهیز از پوشیدن لباس های تنگ در هنگام غذا خوردن و بستن کمربند

خوراک بلغور

مواد لازم برای خوراک بلغور و کنگر

  • بلغور گندم :1 پیمانه
  • کنگر خردکرده :10 ساقه
  • لوبیا سبز تازه و خردکرده :20 عدد
  • روغن هسته ی انگور :4 قاشق سوپ خوری
  • رب گوجه فرنگی :1 قاشق سوپ خوری
  • سیب زمینی (استامبولی) خردکرده :4 عدد
  • قارچ ورقه ای خردکرده :150 گرم
  • تره فرنگی خردکرده :1 بوته
  • پودر تخم گشنیز :1 قاشق چای خوری
  • آب مرغ :1 پیمانه
  • نمک :به میزان لازم

مواد لازم برای سس سبزی :

  • پیازچه :2 ساقه
  • کدوسبز پخته :1 عدد
  • هویج پخته :1 عدد
  • سرکه برنج :1 قاشق سوپ خوری
  • بادام زمینی بی نمک بوداده :1 قاشق سوپ خوری
  • زنجفیل تازه و رنده کرده :1 قاشق چای خوری
  • گشنیز تازه و خردکرده :1 قاشق سوپ خوری

خوراک بلغور و کنگر

طرز تهیه خوراک بلغور گندم و کنگر:

بلغور را از 2 ساعت قبل خیس دهید و بعد با کمی آب و نمک بپزید.

کنگر را با لوبیاسبز و تره فرنگی بخار پز کنید.

سپس سیب زمینی ، قارچ و سبزی ها را به همراه مقداری روغن انگور به بلغور پخته شده اضافه کنید.

بعد از کمی پخته شدن این مواد ، اب مرغ را به همراه رب گوجه فرنگی ، تخم گشنیز و نمک را به آنها اضافه کنید و بگذارید تا همه مواد با حرارت ملایم بپزند.

روش تهیه ی سس:

موادی را که برای تهیه سس ماده کردید در یک ظرف با هم مخلوط کنید و در مخلوط کن بریزید ،

تا به حالت پوره ای شکل در بیایند . سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود و موقع سرو بر روی غذا بکشید.

نکات تکمیلی در مورد خوراک بلغور

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
خوراک بلغور را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع