طرز تهیه خوراک بلغور
یکی از مشکلات گوارش ریفلاکس معده است که خوراک بلغور گندم و کنگر برای بیماران دچار ریفلاکس معده مفید است.
و ترکیبات موجود در این خوراک اسید معده کاهش یابد. که ما برای پیشگیری و درمان این بیماری نکاتی را برای شما ارائه میکنیم .
- درهنگام غذا خوردن راست بنشینید
- کاهش مصرف انواع شیرینی ها ، شکلات و مواد غذایی سرخ شده و چرب
- پرهیز از خوردن مواد غذایی ، نظیر چای پررنگ ،نوشابه های گازدار، گوجه فرنگی ، آب مرکباب و ادویه جات تند
- استفاده از شیر کم چرب بجای شیر پرچرب
- اجتناب از مصرف محصولات حاوی نعنا مانند قرص و عرق نعنا
- استفاده از غذاهای کم حجم و وعده های غذایی کوچک ،نوشیدن آب در بین وعده های غذایی
- پرهیز از پوشیدن لباس های تنگ در هنگام غذا خوردن و بستن کمربند
مواد لازم برای خوراک بلغور و کنگر
- بلغور گندم :1 پیمانه
- کنگر خردکرده :10 ساقه
- لوبیا سبز تازه و خردکرده :20 عدد
- روغن هسته ی انگور :4 قاشق سوپ خوری
- رب گوجه فرنگی :1 قاشق سوپ خوری
- سیب زمینی (استامبولی) خردکرده :4 عدد
- قارچ ورقه ای خردکرده :150 گرم
- تره فرنگی خردکرده :1 بوته
- پودر تخم گشنیز :1 قاشق چای خوری
- آب مرغ :1 پیمانه
- نمک :به میزان لازم
مواد لازم برای سس سبزی :
- پیازچه :2 ساقه
- کدوسبز پخته :1 عدد
- هویج پخته :1 عدد
- سرکه برنج :1 قاشق سوپ خوری
- بادام زمینی بی نمک بوداده :1 قاشق سوپ خوری
- زنجفیل تازه و رنده کرده :1 قاشق چای خوری
- گشنیز تازه و خردکرده :1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه خوراک بلغور گندم و کنگر:
بلغور را از 2 ساعت قبل خیس دهید و بعد با کمی آب و نمک بپزید.
کنگر را با لوبیاسبز و تره فرنگی بخار پز کنید.
سپس سیب زمینی ، قارچ و سبزی ها را به همراه مقداری روغن انگور به بلغور پخته شده اضافه کنید.
بعد از کمی پخته شدن این مواد ، اب مرغ را به همراه رب گوجه فرنگی ، تخم گشنیز و نمک را به آنها اضافه کنید و بگذارید تا همه مواد با حرارت ملایم بپزند.
روش تهیه ی سس:
موادی را که برای تهیه سس ماده کردید در یک ظرف با هم مخلوط کنید و در مخلوط کن بریزید ،
تا به حالت پوره ای شکل در بیایند . سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود و موقع سرو بر روی غذا بکشید.
نکات تکمیلی در مورد خوراک بلغور
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
خوراک بلغور را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .