روش پخت پاستای پنیر با بوقلمون بسیار ساده و راحت است. این پاستای خوشمزه با ترکیب پاستا و سسی که با گوشت بوقلمون و پنیر تهیه شده است، ما طرز تهیه پاستا بوقلمون را به روشی متفاوت با شما درمیان میگذاریم. این پاستا که روکش پنیری خوشمزهای دارد را باید در فر آماده کنید.
مواد لازم پاستای پنیر با بوقلمون (Mac and Cheese)
- گوشت بوقلمون :200 گرم
- شیر :3 پیمانه
- پاستا :2 پیمانه
- پنیر چدار :2 پیمانه
- پیاز کوچک :1 عدد
- نخود فرنگی :½ پیمانه
- نان خرد :½ پیمانه
- کره :2 قاشق سوپخوری
- آرد :2 قاشق سوپخوری
- پودر خردل :1 قاشق چایخوری
- نمک :به مقدار لازم
- فلفل :به مقدار لازم
طرز تهیه پاستای پنیر با بوقلمون (Mac and Cheese)
مرحله اول:
برای درست کردن پاستای پنیر با بوقلمون ابتدا پاستا را داخل آب در حال جوش بریزید و طبق دستور روی بسته آن را بپزید.
مرحله دوم:
فر را با دمای 176 درجه روشن کنید و اجازه دهید تا آماده شدن مواد گرم شود.
مرحله سوم:
در این فاصله پیاز را نگینی خرد کرده و با کره داخل تابه ای سرخ کنید.
سپس آرد را افزوده و با پیاز تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.
شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شده و سس غلیظی حاصل شود.
مرحله چهارم:
در ادامه تابه را از روی حرارت بردارید و پنیر رنده شده ، گوشت بوقلمون خرد شده ، نخود فرنگی آب پز و خردل را افزوده و خوب هم بزنید.
سپس سس را روی پاستا بریزید و مخلوط کنید. در آخر نمک و فلفل را بیافزایید.
قالب های مورد نظر را چرب کرده و پاستا را داخل آن بریزید و نان های خرد شده را روی آن پخش کنید.
مرحله نهایی:
قالب را برای 20 تا 25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر برشته شده و پاستا بپزد.
بعد از این زمان قالب را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر بکشید.
نکات تکمیلی در مورد پاستای پنیر با بوقلمون
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
پاستای پنیر با بوقلمون را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .