مواد لازم برای برگر بوقلمون
گوشت بوقلمون :نیم کیلو
فلفل دلمه ای قرمز :2 قاشق غذاخوری
زیتون سیاه :2 قاشق غذاخوری
پیاز :2 قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد کرده :2 قاشق غذاخوری
پنیر فتا :2 قاشق غذاخوری
سیر خرد کرده :یک حبه
پونه خشک :1/2 قاشق چایخوری
ریحان خرده شده :1/2 قاشق چایخوری
روغن زیتون برای سرخ کردن :2 قاشق
نمک دریا و فلفل :به میزان لازم
نان برگر یا نان پیتا :5 عدد
کاهو :به مقدار لازم
مواد لازم برای سس
سس مایونز :1/3 فنجان
لیمو تازه :1/2
سیر، خرد کرده :2 حبه
نمک دریا و فلفل تازه :به میزان لازم
شوید خرد شده :2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه برگر بوقلمون
سس مایونز، آب لیمو و سیر خرد شده و شوید را با هم در یک کاسه کوچک همراه با نمک دریا و فلفل خوب مخلوط می کنیم و در یخچال قرار می دهیم تا مزه ها با هم ترکیب شوند.
گوشت چرخ شده ای بوقلمون با را فلفل دلمه ای قرمز ، زیتون ، پیاز، جعفری، پنیر فتا، سیر، پونه کوهی، ریحان خرد شده ، نمک و فلفل خوب با دست ورز می دهیم به مدت 4-5 دقیقه.
ماهی تابه چدنی را روی حرارت می گذاریم و کف آن را با رزغن زیتون چرب می کنیم و به اندازه 100 گرم از مواد برداشته و داخل تابه قرار می دهیم تا کاملا بپزد به مدت 6- 8 دقیقه و بعد آن را بر گردادنده به مدت 4-5 دقیقه تا هر دو طرف کاملا بپزد.
نان برگر را برش داده و روی آنها را به سس آغشته کرده یک برگ کاهو و برشهای گوجه فرنگی به میزان دلخواه می چینیم و برگر های آماده شده را روی آن قرار داده . روی آن را کمی سس می ریزیم و دوباره یک برگ کاهو و گوجه فرنگی قرار می دهیم و قسمت دوم نان را روی آن میگذاریم و بلا فاصله سرو می کنیم.
نکات تکمیلی در مورد برگر بوقلمون
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
برگر بوقلمون را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .