طرز تهیه کیک خوشمزه ترس لچس
اگر دوست دارید دسر خوش مزه ترس لچس را درست کنید، پس بهترین دستور العمل آن را بخوانید. فوق العاده است ! دسر ترنس لچس در چندین کشور آمریکای لاتین مشهور و این کیک از سه شیر درست شده است امروز میخواهیم دستورالعمل ساده ای را در اختیارتان بگذاریم که بتوانید به راحتی آن را در منزل درست کنید در این دستورالعمل مخصوص آشپزخونه پلاس وی دسر ترس لچس با کرم مرنگ ترکیب می شود این دستور برای 8 نفر کافیست.
مواد اولیه کیک ترس لچس :
سه عدد تخم مرغ ، دو فنجان آرد ( 280 گرم) ، سه چهارم لیتر شیر (750 میلی لیتر) یک فنجان پودر شیر (140 گرم) ، دو سوم فنجان کره ( 100 گرم )1 و یک چهارم فنجان شکر 250( گرم) یک فنجان شیر غلیظ ، شش قاشق چایخوری جوش شیرین (30 گرم ) ، 1قاشق چایخوری عصاره وانیل (5میلی لیتر)
مواد لازم کیک ترس لچس
مواد اولیه مرنگ ترس لچس
شش عدد تخم مرغ، یک عدد لیمو ، سه چهارم فنجان آب ، یک و یک دوم فنجان شکر ، یک چهارم قاشق کرم تارتار
دستور پخت کیک :
کره و شکر را تا زمانی که حالت کرمی بدست آید بزنید.بهتر است کره را نیم ساعت زودتر از یخچال بیرون بگذارید تا شل شود.
فر را با دمای 475 درجه گرم کنید
تخم مرغ را یک به یک به کره اضافه و هم بزنید.
سپس آرد و جوش شیرین را اضافه کرده وقتی به خوبی ترکیب شد شیر و عصاره وانیل را بریزید و خوب هم بزنید و داخل قالب بریزید وبگذارید نیم ساعت بپزد تا زمانی که خلال دندان داخل آن فرو کنید و ببینید هیچ چیز به آن نمی چسبد.
در آخر ترکیب کرم را روی کیک بریزید وبگذارید از منافذ آن جذب شود.
دستور مرنگ :
سفیده تخم مرغ را تا زمانی که فرم بگیرد ترجیحا با همزن برقی بزنید
سپس کرم تارتار را به آن اضافه کنید تا حجم و بافت اسفنجی بگیرد
آب و شکر را در دمای پایین حرارت دهید و تا زمانی که کاملا حل شود هم بزنید سپس کمی پوست لیمو به آن اضافه کنید هم زدن را تا زمانی که حالت کاراملی پیدا کند ادامه دهید زمانی آماده می شود که اگر با قاشق مواد را برداشتید به آرامی بریزد.
کارامل را با سفیده تخم مرغ با سرعت زیاد 6 دقیقه بزنید حالا مرنگ آماده است.
حال میتوانید با قاشق مرنگ را روی کیک بگذارید یا با کفکیر کلا روی آن را بپوشانید همچنین می توانید از توت فرنگی به عنوان تزیین استفاده کنید.
همانطور که دیدید پخت این کیک کار سختی نبود و مواد اولیه آن کاملا در دسترس است.
دستور پخت کیک ترس لچس
نکات تکمیلی در مورد کیک ترس لچس
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کیک ترس لچس را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .