مواد لازم برای کیک هل و پرتقال
- آرد کیک الک شده:2.5 پیمانه
- بیکینگ پودرالک شده با آرد :2قاشق مرباخوری سرصاف
- شکر:1.5 پیمانه
- شیر:1 پیمانه
- روغن مایع:1 پیمانه
- تخم مرغ:3 عدد
- دانه هل سبز(پودرشده):4 عدد
- پودر وانیل:1 قاشق چایخوری
- رنده پوست :1 عدد پرتقال ( رنده ریز)
- عسل و گردوی خرد شده :در صورت تمایل مقداری
کیک هل و پرتقال
طرز تهیه کیک هل و پرتقال
ابتدا شکر و تخم مرغ ها را در کاسه ای بریزید و برای پنج دقیقه با دور تند همزن برقی خوب بزنید تا کرم رنگ شود.
سپس پودر هل، رنده پوست پرتقال و وانیل را به آن افزوده و مخلوط نمایید تا یکدست و صاف شود.
در ادامه روغن مایع را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر مواد را هم بزنید، سپس شیر را افزوده و با دور تند همزن برقی مواد را برای یک دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
حالا ، آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و بعد از الک کردن به مواد اضافه کنید و برای چند ثانیه مواد را با دور کند همزن بزنید تا کاملا یکدست شود.
هم زدن زیاد مواد باعث از بین رفتن پف کیک میشود فقط در حدی که مواد یکدست شود آن را مخلوط نمایید.
قالب را چرب کرده و کمی آرد بپاشید و خمیر را داخل آن بریزید. قالب را برای 10 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده بگذارید تا برای یک ساعت بماند.
بعد از اینکه کیک پخت و خنک شد روی آن کمی عسل بمالید و با گردوی خرد شده تزئین کرده و سرو کنید.
کیک هل و پرتقال
نکات تکمیلی در مورد کیک هل و پرتقال
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 6دقیقه میباشد .
کیک هل و پرتقال را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .