مواد لازم خوراک سیب زمینی و هویج هندی
- سیب زمینی پوست کنده خرد شده :300 گرم
- هویج پوست کنده خرد شده :300 گرم
- شوید تازه ساتوری شده :1 شاخه
- روغن یا کره :2 قاشق غذاخوری
- زیره سبز:1 قاشق چایخوری
- انقوزه:خیلی کم
- زنجفیل تازه پوست کنده ریزخردشده :1 قطعه 1 سانتیمتری
- فلفل سبز تند ریز خرد شده :1 عدد
- پودر گشنیز : ½ 1 قاشق چایخوری
- زرد چوبه :½ قاشق چایخوری
- پودر چیلی : ¼ قاشق چایخوری
- نمک : ½ 1 قاشق چایخوری
- آب لیمو ترش تازه : ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه خوراک سیب زمینی و هویج هندی
ابتدا سیب زمینی ، هویج ، زنجبیل ، فلفل سبز و شوید را خرد کرده و در ظرف های جداگانه بریزید و کنار بگذارید.
زیره و انقوزه را با مقداری روغن تفت دهید تا عطر آن بلند شود، سپس زنجبیل را افزوده و سرخ کنید (به مدت 10 دقیقه).
هویج و سیب زمینی خرد شده را افزوده و بقیه مواد را هم بریزید و مخلوط کنید ، در آخر یک پیمانه آب افزوده و اجازه دهید سبزیجات بپزد.
در میانه پخت شوید را افزوده و همه مواد را هم بزنید و اجازه دهید خوب پخته و نرم شود.
زمانی که خوراک جا افتاد و همه مواد آن پخت در ظرف سرو بکشید و با شوید تزیین کرده و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد خوراک سیب زمینی و هویج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
خوراک سیب زمینی و هویج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .