وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

خورش آلبالو | طرز تهیه “خورش آلبالو”

خورش آلبالو | طرز تهیه “خورش آلبالو”

آلبالو پلو یکی از رایج ترین و خوشمزه ترین غذاهای فصل است. اگر شما هم عاشق آلبالو هستید، لازم نیست تا آلبالو هست، هفته ای دوبار آلبالوپلو بخورید، گاهی هم با آلبالو خورش درست کنید.

دستور پخت خورش آلبالو

خورش آلبالو یکی از خورشت های سنتی ایرانی می باشد که بسیار خوشمزه و مفید است خورش آلبالو مانند خورش سیب آلبالو  طعم ملسی دارد و با گوشت چرخ کرده تهیه میشود. در این مطلب شما را با آموزش تهیه خورش آلبالو آشنا میکنیم.

  • آلبالو بدون هسته : 200 گرم 
  • شکر :2 ق س
  • گوشت چرخ کرده :250 گرم
  • کره :مقداری
  • پیاز : 1 عدد
  • سبزی تازه معطر (جعفری، نعناع و ریحان) : 3 ق م
  • نمک، فلفل و زردچوبه :به میزان لازم
  • لواشک آلبالو : 60 گرم
  • خلال پسته برای تزیین :مقداری
خورش آلبالو

طرز تهیه خورش آلبالو

مرحله اول:

برای درست کردن خورش آلبالو  ابتدا آلبالوها را داخل قابلمه ای بریزید و شکر را روی آن بپاشید.

سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. بعد از یکی دو جوش ، که آلبالوها کمی شیرین شدند ، قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله دوم:

پیاز را رنده کنید و آبش را بگیرید و با گوشت چرخ کرده و کمی نمک ، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و خوب ورز دهید.بعد به مایه گوشت سبزیهای معطر خرد شده را اضافه کنید و همچنان ورز دهید.

مرحله سوم:

از مواد به اندازه یک فندق بردارید و در کف دست قلقلی کنید.بعد کوفته قلقلی ها را در روغن سرخ کنید.لواشک را هم با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید تا حل شود. 

مرحله چهارم:

بعد آن را چند بار از صافی رد کنید تا همه تکه های لواشک حل شود و به صورت سس در بیاید.سپس سس را به کوفته های در حال سرخ شدن اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا گوشت به آرامی بپزد.

مرحله پنجم:

آلبالو ها را هم از صافی رد کنید و آب آن را به خورش اضافه کنید و خود آلبالو ها را با مقداری کره تفت دهید و بعد به بقیه مواد اضافه کنید.

بعد از 10 دقیقه جوشیدن خورش ، آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظرتان سرو کنید و با خلال پسته تزیین کنید.

خورش آلبالو

نکات تکمیلی در مورد خورش آلبالو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
خورش آلبالو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع