دستور پخت خورش آلبالو
خورش آلبالو یکی از خورشت های سنتی ایرانی می باشد که بسیار خوشمزه و مفید است خورش آلبالو مانند خورش سیب آلبالو طعم ملسی دارد و با گوشت چرخ کرده تهیه میشود. در این مطلب شما را با آموزش تهیه خورش آلبالو آشنا میکنیم.
- آلبالو بدون هسته : 200 گرم
- شکر :2 ق س
- گوشت چرخ کرده :250 گرم
- کره :مقداری
- پیاز : 1 عدد
- سبزی تازه معطر (جعفری، نعناع و ریحان) : 3 ق م
- نمک، فلفل و زردچوبه :به میزان لازم
- لواشک آلبالو : 60 گرم
- خلال پسته برای تزیین :مقداری
طرز تهیه خورش آلبالو
مرحله اول:
برای درست کردن خورش آلبالو ابتدا آلبالوها را داخل قابلمه ای بریزید و شکر را روی آن بپاشید.
سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. بعد از یکی دو جوش ، که آلبالوها کمی شیرین شدند ، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
مرحله دوم:
پیاز را رنده کنید و آبش را بگیرید و با گوشت چرخ کرده و کمی نمک ، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و خوب ورز دهید.بعد به مایه گوشت سبزیهای معطر خرد شده را اضافه کنید و همچنان ورز دهید.
مرحله سوم:
از مواد به اندازه یک فندق بردارید و در کف دست قلقلی کنید.بعد کوفته قلقلی ها را در روغن سرخ کنید.لواشک را هم با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید تا حل شود.
مرحله چهارم:
بعد آن را چند بار از صافی رد کنید تا همه تکه های لواشک حل شود و به صورت سس در بیاید.سپس سس را به کوفته های در حال سرخ شدن اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا گوشت به آرامی بپزد.
مرحله پنجم:
آلبالو ها را هم از صافی رد کنید و آب آن را به خورش اضافه کنید و خود آلبالو ها را با مقداری کره تفت دهید و بعد به بقیه مواد اضافه کنید.
بعد از 10 دقیقه جوشیدن خورش ، آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظرتان سرو کنید و با خلال پسته تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد خورش آلبالو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
خورش آلبالو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .