وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

خورش بروکلی | طرز تهیه “خورش بروکلی”

خورش بروکلی | طرز تهیه “خورش بروکلی”

در این مطلب از آشپزخانه پلاس وی طرز تهیه “خورش بروکلی” را برای طرفداران غذاهای ایرانی و همچنین علاقه مندان به این غذا آموزش خواهیم داد. همراه ما باشید.

 مواد لازم برای خورش بروکلی

  • کلم بروکلی:250 گرم
  • گوشت چرخ کرده:1 عدد
  • پیاز متوسط:1 عدد
  • سیر:2 حبه
  • رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذاخوری
  • دارچین:1 قاشق چایخوری
  • زردچوبه:نصف قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز:3/1 قاشق چایخوری
  • نمک:به میزان لازم
  • روغن مایع:80 گرم 
خورش بروکلی 

طرز تهیه خورش بروکلی

کلم بروکلی را به تکه های کوچک  خرد کنید  و به مدت 10 دقیقه در آب و نمک بپزید.

بعد از 10 دقیقه از داخل آب خارج کنید و در سبد بریزید تا خنک تر شود.

قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.

بعد داخل روغن ، پیاز و سیر را تفت دهید تا کمی طلایی شوند.سپس  به پیاز و سیر تفت داده شده گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید.

بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد به آن رب گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل ، دارچین و زرد چوبه را اضافه کنید و تفت دهید .

 کمی بعد کلم بروکلی های پخته شده را به همراه یک لیوان آب به مواد گوشتی اضافه کنید تا به مدت 25 دقیقه با حرارت ملایم همه مواد با هم بپزند.

نکته: 
در صورتی که بخواهیم از گوشت خورشی استفاده کنیم،حتما باید در انتهای پخت، وقتی گوشت پخته شد،کلم بروکلی را به خورش اضافه کرد.

نکات تکمیلی در مورد خورش بروکلی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
خورش بروکلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع