مواد لازم برای خورش به اصفهانی
- گوشت خورشی 300 گرم
- به خورد شده 3لیوان
- آلو خشک 25 عدد
- پیاز خرد شده 1 لیوان
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- شکر 1 قاشق غذاخوری
- زعفران، زردچوبه، نمک به میزان دلخواه
- روغن کنجد 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورش به اصفهانی
ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن، تکه های گوشت، ادویه ها و مقداری آب جوشیده به آن اضافه کنید و بگذارید تا به مدت 1 ساعت بپزند. در تابه ای دیگر به ها را تفت دهید تا نرم شوند.
در مراحل پایانی پخت گوشت، آلوهای خیس خورده، به و شکر و زعفران را بیفزایید و پس از چند دقیقه جوش خوردن، رب را به آن اضافه کنید. به این ترتیب بعد از گذشت 30 دقیقه، خورش آماده خوردن خواهد بود.
نکات تکمیلی در مورد خورش به اصفهانی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
خورش به اصفهانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .