مواد لازم خورش دال عدس با مرغ خوزستانی
- پیاز:یک عدد بزرگ
- سیر:4 یا 5 حبه
- فیله مرغ:4 عدد
- دال عدس:یک پیمانه
- سیب زمینی بزرگ:یک عدد
- رب:یک قاشق غذاخوری
- نمک- فلفل - زردچوبه - دارچین - آب لیمو:به میزان لازم
طرز تهیه خورش دال عدس با مرغ خوزستانی
دال عدس را بشویید و کنار بگذارید.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را داخل روغن تفت دهید تا سرخ شود. در حین سرخ شدن پیاز ، سیر را هم به آن اضافه کنید و با کمی زردچوبه تفت دهید.
سپس مرغ های تکه شده را به همراه مقداری دارچین ، فلفل و یک قاشق رب به این مواد اضافه کنید و تفت دهید. بعد تفت این مواد ، 3 تا 4 لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید و بگذارید تا مرغ بپزد.
بعد از نیم ساعت پخت مرغ ، به آن سیب زمینی اضافه کنید تا بپزد.
10 دقیقه قبل از اینکه سیب زمینی ها کامل بپزند دال عدس شسته شده را به آن اضافه کنید. چون دال عدس آب زیادی به خود میکشد باید مراقب باشید که آب خورش کم نشود.
و اگر احتیاج به آب بود، مقداری آب جوش به آن اضافه کنید.
بعد از یک ربع که دال عدس پخته شد نمک خورش را بچشید و مقداری آبلیمو به آن اضافه کنید.و خورش را از روی حرارت بردارید
نکات تکمیلی در مورد خورش دال عدس
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
خورش دال عدس را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .