آموزش پخت خورش قیمه عربی خوشمزه در خانه
خورش قیمه عربی که به ظاهر مخلوطی از آبگوشت و قیمه است ،طعم متفاوت و خوشمزه ای دارد که بجای لپه از نخود در آن بکار میرود.این خورشت قیمه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و شناخته شده کشور عراق است و به خورشت قیمه نجفی هم معروف است.اگر دوست دارید با دستور پخت قیمه عربی آشنا شوید ما را در پلاس وی همراهی کنید.
مواد لازم خورش قیمه عربی
- گوشت گوسفند:200 گرم
- نخود: 200 گرم
- پیاز:2 عدد
- رب گوجه فرنگی:4 قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده:4 قاشق غذاخوری
- پودر دارچین:2 قاشق چایخوری
- کره:2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورش قیمه عربی
مرحله اول
برای پخت خورش قیمه عربی باید ابتدا نخود ها را از یک روز قبل بشویید و در آب بخیسانید. سپس آن را جداگانه بپزید.اگر از قبل نخود را پخته و آماده نگه دارید همیشه غذای شما زودتر آماده خواهد شد.
گوشت را بشویید و به قطعات دلخواه خرد کنید.
مرحله دوم:
یک عدد پیاز را خرد کرده و به همراه گوشت خرد شده داخل قابلمه که کمی هم روغن داخلش داغ شده باشد ،تفت دهید.زردچوبه را افزوده و مواد را هم بزنید تا گوشت کمی سرخ شده و از حالت خامی دربیاید.
حالا نخود پخته را اضافه کنید و در ادامه 8 لیوان آب داخل خورشت بریزید و بعد از جوشیدن مواد در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد.
مرحله سوم:
بعد از پخته شدن کامل گوشت آن را از روی حرارت بردارید و از صافی عبور دهید. آب گوشت را جدا کرده و در ظرف دیگری نگه دارید ، بقیه مواد را با یک گوشت کوب خوب بکوبید تا کاملا له شود.
مرحله چهارم:
تابه ای را روی حرارت بگذارید و کمی روغن بریزید ، یک عدد پیاز را خرد کرده و سرخ کنید ، نمک و فلفل را اضافه کنید و بعد از طلایی شدن رب را اضافه کنید و تفت دهید.
در ادامه زعفران و دارچین را هم اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله آخر:
در این مرحله گوشت کوبیده شده را بریزید و با مواد مخلوط کنید تا عطر و طعم بگیرد و در آخر آب گوشت را هم بیفزایید و هم بزنید.
اجازه دهید مواد بجوشند و به غلظت مناسب برسد.بعد از این که خورش غلیظ شد و جا افتاد آن را در ظرف مورد نظر بکشید و 2 قاشق کره روی آن بریزید.
خورش قیمه را با مقداری پیاز داغ تزیین کرده و با برنج میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد خورش قیمه عربی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 30دقیقه میباشد .
خورش قیمه عربی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .