طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی
چه موادی برای درست کردن پاناکوتا شکلاتی نیاز داریم:
- شیر دو و نیم پیمانه
- شکر یک سوم پیمانه
- خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته 200 گرم
- پودر ژلاتین یک و نیم قاشق غذاخوری
- شکلات تلخ رنده شده به مقدار مورد علاقه معمولا 100 گرم کافیه
- وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی
برای درست کردن این دسر ابتدا باید پودر ژلاتین را با نصف پیمانه از شیر مخلوط کنیم و بعد از 5 دقیقه آن را به روش بن ماری در هم حل کنیم .سپس بقیه شیر را به همراه خامه و شکر ،به شیر و ژلاتین حل شده اضافه میکنیم و بر روی حرارت هم میزنیم تا شکر حل شود.
اگر هم از خامه فرم گرفته شده استفاده کردید باید شکر را حذف کنید. مواد حل شده را از روی حرارت بر میداریم و بعد شکلات تلخ رنده شده را اضافه میکنیم تا شکلات بر اثر داغی مواد دسر آب شود.و دسر رنگ قهوه ای پیدا کند.در آخر هم وانیل را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا با مواد حل شده ی دسر ترکیب شود .
پاناکوتای شکلاتی آماده شده را در ظرف مورد نظر میریزیم و در یخچال قرار میدهیم تا کاملا بسته شود. هنگام سرو میتوانید آن را در یک ظرف که سطح آن صاف باشد برگردانید و با کمی سس شکلات و میوه تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد دسر پاناکوتا شکلاتی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
دسر پاناکوتا شکلاتی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .