مواد لازم برای پای بنوفی
- شیر تغلیظ شده شیرین 410 گرم
- بیسکویت خرد شده 450 گرم
- کره ذوب شده 110 گرم
- موز خرد شده 2 عدد بزرگ
- خامه 450 گرم
- پودر دارچین یک هشتم ق چ
- شکلات رنده شده 60 گرم
طرز تهیه پای بنوفی
شیر تغلیظ شده را در یک ظرف متوسط روی حرارت ملایم گذاشته و حدود 45 دقیقه هر از گاهی هم بزنید تا غلیظ تر شود ولی مراقب باشید نسوزد . به خصوص مراقب با شید ته نگیرد چن بسیار چسبنده است و خیلی زود میسوزد . اگر شیر تغلیظ شده ی شما غلظت بالایی داشت میتوانید بدون باز کردن درش قوطی را شیته کاغذش را جدا کنید و در آب جوش حدود 1 ساعت بجوشانید سپس کناری بگذارید خنک شود . تا قبل از خنک شدن درش را به هیچ عنوان باز نکنید که سس داغ روی صورتتان نپاشد .
پودر بیسکویت و کره را با هم مخلوط کنید تا حالت خرده نان بگیرند . سپس مخلوط بیسکویت را کف یک قالب کمربندی 23 سانتی که با کاغذ روغنی پوشانده اید پرس کرده و به مدت 15 در یخچال بگذارید خنک شود .
سس دولسه دلچه ای که درست کرده اید ( شیر تغلیظ شده که جوشانده اید ) روی سطح بیسکویت ریخته و اسلایس های موز را روی آن بچینید سپس خامه را با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرد و روی موزها را با خامه بپوشانید و سپس پودر دارچین و رنده ی شکلات رویش بپاشید و سرو کنید .
نکات تکمیلی در مورد پای بنافی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
پای بنافی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .