مواد لازم برای دیپ مرغ
- گوشت سینه مرغ (بدون استخوان) :450 گرم
- آب مرغ :¼ پیمانه
- سس چیلی :2 تا 4 قاشق غذاخوری
- عسل :دو قاشق غذاخوری
- سس تند :یک قاشق چایخوری
- پنیر خامه ای نرم شده :225 گرم
- پنیر رنده شده چدار :یک پیمانه
طرز پخت دیپ مرغ
طرز تهیه دیپ مرغ
داخل آرام پزی مرغ را قرار دهید و اگر دوست داشتید به آن آب مرغ، سس تند، عسل و سس سیر اضافه کنید و بگذارید به مدت 2 تا 3 ساعت بپزید.
وقتی مرغ پخته شد، آن را رنده کنید و روی آن پنیر خامه ای نرم شده بریزید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
مجددا مرغ را داخل قابله بازگردانید و به مدت 20 تا 30 دقیقه با حرارت بالا بپزید.
دیپ مرغ را در کنار چیپس تورتیلا یا سبزیجات سرو کنید.
دیپ مرغ
نکات تکمیلی در مورد دیپ مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
دیپ مرغ را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .