دستور پخت ذرت تامالس
ذرت تامالس جزو محبوب ترین غذاهای مکزیکی است که مختص کشور کوبا میباشد و شباهت زیادی به پوره دارد، ولی طعم آن بسیار لذیذ و متفاوت تر است.ذرت، فلفل قرمز، لوبیاسیاه و چشم بلبلی و گوجهفرنگی از اجزای جدانشدنی غذاهای مکزیکی محسوب می شوند اما نوع غذا و شیوه درست کردن آنها منطقه به منطقه با هم فرق میکنند.
مواد لازم برای ذرت تامالس :
- ذرت کامل (بلال) : 800 گرم
- فلفل دلمه ای سبز ریز خردشده : یک عدد
- پیاز ریزخردشده : سه قاشق سوپخوری
- سیر له شده : 1/4 پیمانه
- گوشت فیله نرم گوساله : 150 گرم
- پودر زیره سبزو رب گوجه فرنگی : از هر کدام دو قاشق سوپخوری
- روغن برای سرخ کردن : به میزان لازم
- نمک : یک و نیم قاشق سوپخوری
طرز تهیه ذرت تامالس
مرحله اول:
برای درست کردن ذرت تامالس ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید ، سپس سیر را افزوده و گوشت را هم بریزید و تفت دهید. در ادامه نمک و فلفل را اندازه کنید و رب گوجه و زیره را بریزید.
در ظرف را بگذارید و با حرارت کم به مدت نیم ساعت مواد را بپزید.
مرحله دوم:
در این فاصله برگ های بلال را جدا کرده و کنار بگذارید. سپس دانه های ذرت را بوسیله چاقو جدا و در مخلوط کن بریزید تا له شوند.
پوره ذرت را داخل مخلوط گوشت بریزید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
مرحله سوم:
برگ های ذرت را باز کنید و روی هر برگ یک برگ دیگر را خلاف جهت آن قرار داده و از موادتان داخل آن بریزید و برگ ها را مثل عکس بالا ببندید.
برای محکم شدن برگ ها آن ها را با نخ آشپزی محکم کنید.
مرحله نهایی پخت ذرت :
سپس در آب جوش بریزید و برای 20 دقیقه بپزید. پس از این مدت آن ها را از آبجوش خارج کرده و در آبکش بگذارید تا آبش برود.
نخ ها را باز کرده و در ظرف های مورد نظر بچینید و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد ذرت تامالس
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
ذرت تامالس را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .