مواد لازم رتتویی فرانسوی :
- بادمجان :یک عدد ورقه شده
- کدوی زرد :یک عدد ورقه شده
- کدوی سبز :یک عدد ورقه شده
- سیر ریز شده : دو حبه
- پیاز ریز خرد شده :نصف یک عدد
- گوجه ی رنده شده :یک پیمانه
- فلفل ایتالیایی قرمز :یک عدد
- روغن زیتون :دو قاشق خوراک خوری
- نمک و فلفل :به میزان کافی
- آویشن تازه :چند برگ
طرز تهیه رتتویی فرانسوی :
فر را با حرارت 190 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
گوجه فرنگی رنده شده را داخل تابه ای بریزید و بر روی حرارت تفت دهید تا آب گوجه فرنگی گرفته شود.
بعد پیاز و سیر را به آن اضافه کنید و یک قاشق روغن داخل تابه بریزید و هم بزنید.کمی نمک و فلفل هم به سس اضافه کنید.
در مرحله بعد سر فلفل ها را ببرید و داخلش را خالی کنید و به صورت ورقه ای خرد کنید. سر و ته کدوها و بادمجان ها را هم ببرید و به صورت ورقه ای ببرید.
سپس سس آماده شده را داخل ظرف نسوزی بریزید تا تمام سطح کف را بپوشاند.
بعد سبزیجات ورقه ای شده را به ترتیب از لبه ظرف به سمت داخل ، روی هم بچینید تا ظرف پر شود.
مقداری روغن زیتون و نمک و فلفل را به همراه آویشن ریز خرد شده روی سبزیجات بریزید.
روی ظرف را با یک ورق کاغذ روغنی بپوشانید.و به مدت 45 تا 55 دقیقه در فر قرار دهید تا خوراک خوب پخته شوند و آبشان پس داده شوند.دقت کنید خوراک لبه ی ظرف نسوزد و یا له نشود.
نکات تکمیلی در مورد رتتویی فرانسوی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
رتتویی فرانسوی را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .