دلیل خشک شدن خمیر پیتزای خانگی
پیتزا یکی از خوشمزه ترین غذاها نزد ایرانی هاست. اگر شما هم علاقمند به فست فود هستید، حتما می دانید که یکی از رازهای خوشمزگی پیتزا به خمیر آن بستگی دارد. پیتزایی خوشمزه می باشد که به غیر از مخلفات دیگر خمیری ترد داشته و خشک و خیلی نازک و یا خیلی ضخیم نباشد. اگر می خواهید خودتان در خانه پیتزا تهیه کنید، با این بخش از آشپزخانه پلاس وی همراه شوید تا بیاموزید چگونه خمیر پیتزای ترد تهیه نمایید، خمیری که خشک نباشد.
چرا خمیر پیتزا خشک می شود؟
- از آرد مناسب استفاده نمی کنید، بهترین آرد برای خمیر پیتزا آرد 00 است و کیفیت نهایی خمیر بهتر از آرد معمولی خواهد شد.
- اجازه نمی دهید خمیر شما ور بیاید و بلافاصله از خمیر استفاده می کنید، همین کار باعث می شود خمیر حالت کشی نداشته باشد و کوچک شود.
- فر را از قبل گرم نمی کنید.
- درون خمیر پیتزا روغن استفاده نمی کنید، روغن تاثیر مستقیم در خشک شدن خمیر پیتزا دارد.
- روی خمیر پیتزا را نمی پوشانید، این کار سبب می شود روی خمیر سفت و خشک شود.
چکار کنیم که خمیر پیتزا خشک نشه
برای اینکه خمیر پیتزا شما بعد از پخت خشک نشود:
- آرد مناسب استفاده نمایید، اگر آرد معمولی استفاده می کنید، گلوتن آن را با ریختن مقداری آرد ذرت پایین بیاورید، دقت کنید هر میزان از آرد ذرت استفاده میکنید باید از آرد سفید خود کم کنید.
- با ورز دادن بیشتر به خمیر کمک کنید تا به خوبی به عمل آمده و لطافت بیشتری داشته باشد. بهتر است خمیر را بر روی یک تخته برش تمیز و خشک که از قبل آرد پاشی کرده اید ورز بدهید.
- روی خمیر را پوشانده در محلی گرم اجازه دهید تا کاملا آماده شود.
- درون فر یک ظرف آب قرار دهید، این کار سبب می شود خمیر پیتزای شما بدون خشک شدن بپزد و ترد گردد.
- می توانید به دیواره های فر کمی آب اسپری کنید تا خمیر پیتزا خیلی خشک نشود.
- کف ظرف را حتما کمی چرب کنید و روی پیتزا را هم با سس و پنیر و کره ذوب شده مرطوب نگه دارید.