مواد لازم ریس کاکائویی کشی
- شیر:2 پیمانه
- شکر:نصف پیمانه
- کاکائو:نصف پیمانه
- کره :25 گرم
- خلال پسته:به میزان لازم
ریس کاکائویی کشی
طرز تهیه ریس کاکائویی کشی
ابتدا دو پیمانه شیر و نصف پیمانه شکر را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید سپس نصف پیمانه پودر کاکائو را افزوده و روی شعله گاز قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند.
در این مرحله شعله را کم کرده و مواد را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد زمانی که مواد کمی غلیظ شد و به حالت فرنی درآمد شعله را خاموش کرده و داخل یک سینی که با سلفون پوشانده اید بریزید .
و با پشت قاشق پخش کنید سپس خلال پسته را همه جای ریس بپاشید و برای حدود 5 تا 6 ساعت کنار بگذارید تا سفت شود.
بعد از اینکه ریس خودش را گرفت و سفت شد آن را به شکل های دلخواه برش زده و در ظرف سرو بچینید و میل کنید.
ریس کاکائویی کشی
نکات تکمیلی در مورد ریس کاکائویی کشی
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
ریس کاکائویی کشی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .